2777
2789
منم خانوادم مخالفن میگن از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوریم ولی من دوسش دارم میگم وضعشم خوبه چرا نمیزارن

شوهر منم خیلی وضعش خوبه ولی واقعا هم سطح نبودن از لحاظ فرهنگ خیلی بده...تازه من شوهرم خیلی جلو خانوادم رعایت میکنه ولی بازم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خیلی وضعش خوبه ولی واقعا هم سطح نبودن از لحاظ فرهنگ خیلی بده...تازه من شوهرم خیلی جلو خانوا ...

نه این سنشم کمه هرچق میگم لاقل بیرون مراعات کن به گوش اینا نرسه عصبی میشه درمونده شدم دیگ نمیدونم چیکار کنم

کاربری دست دو نفره دوستان

دلتنگشم من خیلی دختر شادی بودم الان چند روزه حیلی ناراحتم مثه افسرده ها شدم همش بغض میکنم

به هیچ قیمتی ارزش نداره .

فراموش کنی بازم شاد میشی 

سعی کن زودتر فراموش کنی 

دلت برای پدر مادرت بسوزه نه پسر مردم .یه ماه دیگه اصلا یادش نمیاد کی بودی 

مطمئن باش خانواده چیزی ک میبینن شما نمیبینی خصوصا با این حجم از شیفتگی تون! خانواده بدتون رو نمیخوان به حرف شون گوش کن و خودت رو مشغول کن و بخواه ک از دل و ذهن ت بره تا کیس مناسب برات بیاد بعدا متوجه میشی زندگی با آدم خوب و درست چقدر خوبه و خوشحال میشی ک کات کردی! خواهرم مثل شما بود با یکی بود ی سال کوچیکتر و کار درست و حسابی نداشت و ... فقط چون لاو میترکوند براش چشمش رو بسته بود رو همه چی و انقد بهش گفتیم گوشش بدهکار نبود بابام گفت برو باهاش ولی دیگه حمایت مارو نداری خواهرم بالاخره قبول کرد کات کرد ی سال بعدم ازدواج کرد و بچه و ... الانم میگه دورازجون خر بودم چی بود آخه اون پسر و خانواده ش ک من خام شدم دمتون گرم منو بیدار کردین