2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه میگه قبولی بدین 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 42 پست
همش ب سطح علمی معلمه سطح علمی معلمان افت کرده بچه ها درس نخون شدن من قشنگ یادمه معلم شیمی داشتیم هیچ ...

نه عزیزم الان دکترا ی دانشگاههای خوب هم تو آموزش پرورشن 

دانش آموزهای با ابن گوشی ها بی انگیزه شدن

آرزومه که بغلم کنی خودت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ب سطح علمی معلمه سطح علمی معلمان افت کرده بچه ها درس نخون شدن من قشنگ یادمه معلم شیمی داشتیم هیچ ...

من تعریف از خود نباشه ، تدریسم رو تعریف میکنن ، خیلی زحمت میکشم ، همش سرپا هستم ، تک تک بچه ها چک میکنم جواب هاشون رو 

ولی باز در هر کلاس حداقل ۴ نفر بی ادب و شلوغ دارم 

اکثرا معلمی که درس نتونه بده ، همیشه نمره میده براش مهم نیست

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
شما هم‌ کافیه وقتی مخاطبم یکی دیگه‌ست دخالت نکنی

عزیزم بالاتر گفتم منظورم از خراب کاری چیه

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
خیلی کار خوبی میکنین اینجوری اونایی که درس خون هستند بی انگیزه میشن مدرسه غیر انتفاعیه؟

نه عزیزم دولتیه

نه عزیزم الان دکترا ی دانشگاههای خوب هم تو آموزش پرورشن دانش آموزهای با ابن گوشی ها بی انگیزه شدن

من ک ندیدم هرروز داره افت می‌کنه الان از حوزه علمیه و روانشناسی و هزار تا رشته از هر دانشگاهی داره میگیره با هر سنی افتضاح شده