2777
2789
عنوان

اگه کسی پزشکی قبول شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر خالم داروسازه واقعا موهاش سفید شده سر درس خوندن باورت میشه میگه من این تایمی که برای درس گذاشتم رو برای ارایشگری هم حتی اگه میذاشتم تا الن خونه و ماشین خودمو داشتم 

خالم هم پشیمونه الان چون واقعا داخل این رشته سختی کشید حتی تایم تخصصش اصرار میکرد دیگه نخونه ولی دختر خالم ادامه داد

ولی خوب این بنده خدا درسش تموم شده مورد شما انگار تازه استارت کار رو زده همون اول خیلی درجه سختی رو بالا نمیبرن

دقیقامن کتابای رشته مکانیک و برق دیدم واقعا سخت بودحس میکنم میخواست هم پز بده زیرپوستاهم بقیه رو گمر ...

ببین درسته اما دانشجو رشته مکانیک لازم نیست همزمان کلاسم بره و شیفت هم بره و امتحانم فقط میشینه به صورت تیوری برای امتحان میخونه 

اگه سوالی در رابطه با کنکور و المپپاد داشتید میتونم کمک کنم 

پسر یکی از همسایه هامون قبول شد

باباش مغازه داشت هر کی میرفت همین حرفا رو میزد

هدفشم این بود که پسره بره کارگری کنه برای زمینای باباش ۷ سال الکی نگرده تو دانشگاه

آخرشم نذاشت بره مجبورش کرد بره معلمی 

هنوز بچش ترم یکه اونوق مادرش مدام بد میگه از درس

میخاد چشم نخوره 

ی احمق تو فامیل من هست پولدار هم نیست ی خونه شصت هفتاد متری ی زندگی معمولی و عادی مث بقیه .

هر وقت میخاد مثلا سفر بره دروغ میگه میخاد ماشین بخره قائم میکنه خدا هم بارها گذاشته کاسش 

فکر میکنه بقیه چشمش میزنن 

دفعه آخریم تو ترکیه گیر کرده بود هیچ فامیلی جوابشو نداده بود  غریبه ها کمکش کرده بودن اونم با چه خفت و خواری 

چه خاله زنک شدم من 🤣

عزیزم بعدش ادیت زدم چون ترم 1 درسای پایس و اونقدری سختی ندارهاکثرا هم سختی پزشکی رو تو کشیکای ترمای ...

بله دوره علوم پایه دوره راحتی 

دقیقامن کتابای رشته مکانیک و برق دیدم واقعا سخت بودحس میکنم میخواست هم پز بده زیرپوستاهم بقیه رو گمر ...

زر میزنن الکی

هرکی هم سمتشون میره ازین رشته میپرسه کلی ادا درمیارن ک نههه خیلی سخته و فلان

انگاری دانشجو بقیه رشته ها فقط میخورن و میخوابن

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید
عزیزم بعدش ادیت زدم چون ترم 1 درسای پایس و اونقدری سختی ندارهاکثرا هم سختی پزشکی رو تو کشیکای ترمای ...

دخترخاله شما واقعا راست میگه

ولی ای ادمی ک من میگم فقط دنبال پز زیرپوستین

بچه مردمو از درس منصرف میکنه

این دخترش ترم1هست

ببین کلا چون ترم یک و اینا کلا جوگیرن همه همینطورین من خودم تا ترم 2 و 3 دانشگاه جوگیر بودم و مدعی بغد فهمیدم هیچ غلطی نکردم پس خیلی خودتو درگیر نکن