2777
2789

از هم خوشتون بیاد اون اقا اونجا چیزی کم نزاره از گردش رستوران کافه همه چی جای خوب ببره ولی بعدش اصلا هیچگونه تعارفی هیچوقت بهتون نزنه یعنی وقتی برگشتین دیگه خونه هاتون اصلا حتی یه تعارف خشک خالی بگید دارین میرین بازار مثلا جایی یا حتی ببینه شارژت تموم شد یبار نگه خودم میفرسم منظورم این نیس که طرفو بخام تیغ بزنم ولی توقع دارم یوقتایی حامی بودن خودشو نشون بده حتی اگه من هیچ نیازی ندارم خودم شاغل باشم یا بابام بده بازم اون معرفت داشته باشه یوقت مثلا بپرسه چیزی نیاز نداری دوس داری چیزی برات بخرم اینجور کارایی نمیکنه مثلا بگه که مااز هم دوریم دوس دارم مناسبتا خوشحالت کنم ولی دوریم چه کاری از دستم برمیاد هروقت همو دیدیم جبران میکنم این ادم خسیس حساب میشه دیگه درسته؟ خیلیم مثلا ادعای دوس داشتنش میشه که من رو تو جدی دارم فکر میکنم این حرفا

یه بار امتحانش کن

مثلا یه جور غيرمستقيم نشون بده از راه دور هم میتونه مثلا سفارش بده و اینا

چون دیدم میشه و انجام دادن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار امتحانش کنمثلا یه جور غيرمستقيم نشون بده از راه دور هم میتونه مثلا سفارش بده و ایناچون دیدم م ...

من با زبون بی زبونی گفتما مثلا میشه کارت به کارت هم کرد اون پیش خودش فکر میکنه من خودم پول دارم اون نباید همچین کاری کنه مثلا همدیگرو دیدیم نزدیک بودیم اون موقع بخاد کادویی بده

من با زبون بی زبونی گفتما مثلا میشه کارت به کارت هم کرد اون پیش خودش فکر میکنه من خودم پول دارم اون ...

نمیدونم

خب دیر به دیر هم همو می‌بینید نمیشه خیلی دید تو دیدار حضوری چطوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
بنظر من توقع زیادیه هیچ تعهدی بین شما نیستمثل یک دوست، رفتی دیدنش اونم ازت پذیرایی کرده دلیلی نداره ...

خب اخه مثلا من کل شبانه روز در حال اینم که جواب بهش پس بدم کجا میرم کجا میام چیکار میکنم با کی میرم با کی میام حتی بخاطر اون هیچ استوری دیگه از خودم نمیزارم یا موردای دیگه وقتی که میبینه من بهش متعهدم به خواسته هاش احترام میزارم دوس دارم اونم اینجوری باشه

خب اخه مثلا من کل شبانه روز در حال اینم که جواب بهش پس بدم کجا میرم کجا میام چیکار میکنم با کی میرم ...

توام نباید اینطوری باشی...

بنظرم اگر قراره این رابطه ادامه پیدا کنه یک خواستگاری باید بیاد با خانواده اش 

یا نشون بذاره

همینطوری رو هوا خیلی بده 

مورد خوبی بهتر از اون واست پیش بیاد خب فکرت درگیر میشه چون این معلوم نیست اصلا

صرفا گفته بهت فکر میکنم

اصلا نمیدونم باید چی بشه خودمم بلا تکلیف موندم

بهش رک و راست حرفت رو بزن که برای ادامه این رابطه فقط میتونی تا مثلا 6 ماه دیگه زمان بدی بالاخره تکلیفت باید مشخص بشه

تو رابطه های اینطوری دختر خیلی بیشتر درگیر میشه از نظر فکر و احساس و انرژی اما پسرا خیلی بیخیالن

اصلا نمیدونم باید چی بشه خودمم بلا تکلیف موندم

چن  وقته باهاشی؟ 

چن سالشه؟

شهراتون چن ساعت فاصله داره؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بستگی به وضع مالیش داره 

ولی دیدم رابطه لانگ ها بعضی‌ها خیلی خرج میکنن 

مثلا حتما گل سفارش میدن و کادو میفرستن و ... کاری نداره اگه بخواد حتما می‌تونه انجام بده 

بگو امروز دوستم برام گل سفارش داده بود 

یا بگو دوست همکارم براش فلان چیزو سفارش داده بود و سورپرایز شد 

بله می‌تونه هم بگه برو برای خودت خرید کن و من حساب میکنم 

میتونی خودت یکی دوبار انجام بدی تا یاد بگیره 

بالاخره همه چی دو طرفس