2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار چه کیفی میکنید با این همه تایم

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 79 پست

من خونه دارم ولی همه ی تایمم به خونه داری نمی گذره 

برای خودم سرگرمی و تفریح جور می کنم مهمونی میرم‌ ورزش می کنم 

خلاصه تو خونه نمی مونم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی الان جوونی بخوای چند مدل غذا بپزی دو روز دیگه دور از جون تب هم کنی انتظار تنوع غذایی ازت میره ها ...

مجبورم عزیزم

شرایط شغلی همسرم خاصه وگرنه منم دارم از خودم میزنم

این شهر هم هیچ کسی ندارم مه خانواده خودم نه همسرم که حداقل یک شب یک وعده غذا جایی مهمون بشیم 😓حتی تو بارداری وضعیتم این بود

⁦♥️⁩

صبح تا شب برای خونه و زندگی بدو بدو میکنم،

که خونه در عالی ترین حالت باشه، غذا خوشمزه باشه،

لباسا تمیز و مرتب باشه،

شوهر وقتی میاد خونه میگه همش میخوری میخوابی،

چیکار کردی مگه؟!

برای ده تومن پول باید کلی خودمو کوچیک کنم،

نه سلامت جسم مونده نه سلامت روح و روان

مجبورم عزیزمشرایط شغلی همسرم خاصه وگرنه منم دارم از خودم میزنماین شهر هم هیچ کسی ندارم مه خانواده خو ...

🥲 خدا پشت و پناهت باشه الهیی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
چون سرکار میری اینطوری فکر میکنی وگرنه خونه داری ثمره ای جز فرسودگی جسم و روح نداره

حداقل انقد با قطعیت صحبت نمیکردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
صبح تا شب برای خونه و زندگی بدو بدو میکنم،که خونه در عالی ترین حالت باشه، غذا خوشمزه باشه،لباسا تمیز ...

اخه همه خونه دارها هم مثل شما نیستن

من یک زن دایی دارم میری خونه ش چندشت میشه چراغ هاش رو روشن کنی اینقد کلید پریزهاش کثیفه

دستشوییش کلا زرده

داییم هم هر ذوز شام ناهارر میخره از بیرون

⁦♥️⁩

عزیزم کسایی که مستقل نیستن به مرور افسرده میشن ادم بی هدف همینه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

والا من دوتا بچه کوچیک دارم صب ۸بیدار میشم یه استراحت ندارم میگم کاش میشد برم جایی یه روز استراحت کنم صب تا شب سر پا بشورم بسابم بپزم وقت ندارم ک‌ بخام ب این چیزا فکر کنم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

قبلا شاغل بودم و به کارهامم می‌رسیدما اما بازم سرکار رفتن استرس داره برای آدم  خیلی هم تلاش کردم برم سرکار ک خونه نباشم 

تازه همسرمم خیلی کمک میکرد تو کار خونه 

ولی الان خونه مون رو خیلی دوست دارم 

فقط اگر نیمه وقت باشه شاااااید قبول کنم😁 

تو خونه هم بیکار نیستم ک بگم وقتم داره تلف میشه بیشتر ب خودم میرسم