2777
2789
عنوان

مشکل ما بعد بچه دار شدن😓

2035 بازدید | 86 پست

من شوهرم دغدغه کاریش زیاده، خیلیم آدم رقابتی و جدی هستش تو کار، برا همین وقتی یه مشکلی پیش میاد اعصابش خیلی میریزه بهم و راهکارش واسه آروم کردن خودش رابطست،، الان که بچم سه ماهشه من واقعااا خیلی خسته نمیشم، پسرم پدرمو درآورده علاوه بر اون کارای خونه هم هستش، برا همین یکی در میون قبول میکنم،، اونم اصلا درک نمیکنه، دو بار که نه میشنوه میشه برج زهرمار،، ناراحتم میکنه،، از طرفی اواخر بارداریمم با یه خانومی چت میکرد و کللللییی سرش دعوا کردم و اعصابم له شد کاملا، الان نمیخام باز همچین چیزی تکرار بشه دیگه تحملشو ندارم، دلم نمیخاد برم بشینم باز خونه بابام هر روز اعصاب خوردی بکشم

ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم،، چطوری کنترل کنم😓😓😓

امروز صبح باز بیخودی پرید بهم، دیدم حالش خوش نیس، از صبح سر معدم شدید میسوزه از استرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی یکی دوساعت بچه رو بذار پیش مادرت یا مادرشوهرت و استراحت کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دقیقا مشکل من . بچم یک ماهشه . در طول روز بچه داری و کار خونه و اشپزی و فلان . شوهرم انتظار داره من همیشه مث یه پرنسس به هودم برسم اخر شبا بشینم باهاش قلیون بکشم و حرف بزنم و بعدم رابطه .... بعد ک کار خودش تموم میشه میخوابه بچه دوباره بیدار میشه من تا صبح باید بشینم . یعنی در طول کل ۲۴ساعت ۲الی۳ ساعتو میخوابم . خیلی اذیتم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نمیشه خودتو خسته نکنی عزیزدلم ی غذای ساده درست کنی خونه نامرتب بود سخت نگیری و بیشتر هوای خودتو داشته باشی ک انرژیت بشه برا بچه و شوهرت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

عزیزم رابطه که راهکار نیست 

برو کلاس ینی باهم برید کلاس وقت بزارید 

برا اینکه یاد بگیرین ذهن خودتونو مدیریت کنین 

اون احتمالا نره ولی بنظرم خودت وقت بزار بهش یاد بدی 

که البته کاره آسونی نیست و حسابی طاقت فرساست 

کاش یه بار یه هفته ایی یه ماهی باهاش راه بیای بهش نه نگو بعد یه بار بعده رابطه باهاش حرف بزن اگه میشه 

بهش بگو من خیلی دوس دارم خیلی بهم می‌چسبه ولی خسته م و اینا بگو وقتی انرژی داشته باشم حسابی کیف میکنم اگه اون گفت دوباره که چرا اینکارو میکنه بهش بگو خب راه حل های دیگه هم هست ببین دیگه چی ذهن شو آروم میکنه ازش بپرس دقت کن تو کارش بعد بهش پیشنهاد بده بگو وقتاییکه خستمه اینکارو بکنیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید