2777
2789

برای کار دستیار دندانپزشکی درخواست دادم که شیفت عصر یک در میان در هفته با حقوق 4 م در ماه میام.😶

دانشجو پیراپزشکی هستم. کار دانشجویی هس.

بهم میگه چک 30 میلیونی واسه 6 ماه بیار که اگه 3 ماه دیدیم خوب کار میکنی چکت رو بر می گردوندم. و بیمه ات می کنیم.

یعنی چی؟ منظور چک رو نفهمیدم، باید چیکار کنم؟

ارزش داره برم؟👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ایداا اینکارو نکنی چرا نهایت حقوقت بشه ۲۴تومن. بعد چک ۳٠میلیونی بدی. زرتی میره اجرا میزاره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اصلا و ایداا اینکارو نکنی چرا نهایت حقوقت بشه ۲۴تومن. بعد چک ۳٠میلیونی بدی. زرتی میره اجرا میزاره

چه داستان سازی میکنی

بابا برا ضمانت حسن انجام کار میخواد

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

والا حق میدم 

ما مغازه داریم

ی مدت هرکی میومد دو هفته کار میکرد ۵ ۶ م میگفت حقوقمو بدین میذاشت میرفت چند بار این بلا سرمون اومد 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

چه داستان سازی میکنیبابا برا ضمانت حسن انجام کار میخواد

باللخره اتفلق میافته. سفته خیلی بهتر از چکه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹