2777
2789
باباش گفت ما بهم اعتماد داریم

میگفتی من به شما و خواهر برادراش اعتماد ندارم😒

اگه اونقدر بالغ نشده که خونه و.... به نامش باشه غلط کردید اومدید براش خواستگاری

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

من خونم اون رفت خونه ننش

بمون خونه ـاز جاتم تکون نخور. عقد نامه رو بردار و برو پیگیر مهریه و نفقه بشو. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حالم بده

برو خونه پدرت ابروشو ببر یک زن تا وقتی توسری خور هست که کوتاه بیاد اگر یبار طعم نافرمانی رو چشیدی و به خواسته ت رسیدی دیگه اجازه نمیدی هر کسی به روانت اسیب بزنه تو زن اون مرد شدی چون تو این دوره زمونه خونه ای داشته اگر خونه نداره ارزشش چیه جز اینکه تو توی خونه دی ک مال تو نیست هی کلفتی بکنی والا من موندم 

ببخشید صریح حرف میزنم 

برو خونه پدرت ابروشو ببر یک زن تا وقتی توسری خور هست که کوتاه بیاد اگر یبار طعم نافرمانی رو چشیدی و ...

خونم نزدیک خونه مامانمه فعلا اون ول کرده رفته منم میرم میام خونه چرا من خونه زندگیو ول کنم بذار اون اواره بمونه. 

خدایا خودت پناهم باش...🙏💚
برو خونه پدرت ابروشو ببر یک زن تا وقتی توسری خور هست که کوتاه بیاد اگر یبار طعم نافرمانی رو چشیدی و ...

بهش گفتم اومدی خواستگاری گفتید خونه داری حالا میگین نداریم 

میگفتی من به شما و خواهر برادراش اعتماد ندارم😒اگه اونقدر بالغ نشده که خونه و.... به نامش باشه غلط ک ...

تازه باباش میگه از دل پسرم دربیار ازش معذرتخواهی کن بیاد خونه. تو دلم گفتم میخوام تیاد صدسال عوضیا

فعلا ک دعوامون شد

عزیزم آروم باش و باهاش با آرامش حرف بزن،بگو من نگران بچه ها مون هستم ،تو این دوره زمونه هیچکس به هیچکس رحم نمیکنه، بگو من نمیگم بیا به نام من بزن حداقل به نام خودت باشه برای آینده بچه ها....بگو اینهمه تو صبح تا شب داری زحمت میکشی بعد خدایی نکرده آدمیزاده یه وقت مادرت فراموشی بگیره تکلیف خونمون چی میشه؟ با سیاست باهاش حرف بزن راضیش کن،

بگو من نمیگم پدر و مادرت میخوان مال مارو بخورن که..فقط میگم آدم از یه ثانیه دیگه خودشم خبر نداره اگه آلزایمر بگیرن چی؟

یه بچه دو ساله دارم عقل نداره که اینکارو کرده تازه ول کرده رفته میگه تو فحشم دادی

خداروشکر که باز تو از خونه بیرون نزدی. اسی این ادما عقل ندارن روی انگشت چرخون بقین مردی که اینجوریه صلاحیت نداره بیغیرته ولش کن. خودش پشیمون میشه.بزار به اسم اون باشه اگه اومد گفت پاشین خونمو میخوام بفروشم اونوقت ببین شوهرت چی میگه .‌میگه بریم کجا زندگی کنیم تو خیابون 

من چی بگم کل زندگی به نام مادرشه

خودم فهمیدم به روش اوردم گفت همه ما این کار رو میکنیم

برادر شوهرمم کرده به نام مادرش

گناه من چیه بچه ندارم؟ باید زحمت های من رو بچه برادر شوهرام بردارن

مهریه انقد دوندگی داره

داشته باشه دختر. بزار بفهمه کت تن کیه.. همیشه پله اول سخته باللخره به پله اخر که میرسی. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

من چی بگم کل زندگی به نام مادرشهخودم فهمیدم به روش اوردم گفت همه ما این کار رو میکنیمبرادر شوهرمم کر ...

برو از جاریت بپرس و بگو سند خونه رو بیار تا ببینم.. بچه نداری جدا شو. وفتی قراره چیزی که به تو و بچه برسه حراج بشه برای همه