2777
2789
عنوان

بچها من واقعا نگران این دخترم که رفته با صاب کارش صبحونه بخوره🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 49 پست

رو در کافه زدن تا اطلاع ثانوی به علت تعمیرات تعطیل است

داخل کافه هم بند و بساط پهنه خخخخخ 

الان صبحونه خوردن دارن واسه ناهار تصمیم می‌گیرد کوبیده بگیرن یا پیتزا

تصور من اینه خخخخ 

دختره الان دنبال کش موهاش میگرده

پسره هم لو داده داره سیگار میکشه

اره بچه دارم شدنکجای کاریدو سال گذشته ازش🤣🤣🤣( الکی)

مطمئنی بیشتر نگذشته؟ 😂

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو در کافه زدن تا اطلاع ثانوی به علت تعمیرات تعطیل استداخل کافه هم بند و بساط پهنه خخخخخ الان صبحونه ...

من میگم اینا رفتن تالار ببینن زودتر عروسیو برگزار کنن😂

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نه فکر کنم سالمه اخه تو یه تاپیکی پیام گذاشته بود

اره بابا هی انلاینه 

خودشم فک نمیکرد اینقدر تاپیکش پربازدید بشه حالا مونده با چه داستانی سر و ته قصه رو هم بیاره فعلا دار ...

دقیقا😂

احتمالا تو‌مسیر هم وقت سونی گرفتن جنسیت بچه رو بفهمنم بی بی شاور افتادیم خبر نداریم🤦🏻‍♀️

اسی گفت وسط راه سونو یهو دردش گرفت مستقیم رفت برا زایمان

پس چرا جواب نمیده بی احترامیه

نمیدونم والا