2777
2789

مگر اینکه طرف به دلم بشینه و خاکی باشه که زود یخم اب شه.مثلا من قصدم اینه که تا بیست اینا نرم تو رابطه چون یه مشکلاتی دارم که با وجود اونا اصلا نمیتونم درست حسابی به رابطم برسم.ولی خب اگه بعدش برم تو رابطه.پسره حداقل چند سال از خودم بزرگتر باید باشه.خب قطعا قبلش اکسو اینا داشته.بنظرتون دختر که کار بلد نباشه و اکس نداشته باشه بنطر پسرا جذابن؟

خدایی اگه میخوای بیای بگین سطح دغدغتو اینا اصلا نظر نده دوست من.نظر میدی راجب تاپیک باشه عزیز.

و اینکهههه.اره.کلا فکرم درگیره اینچیزاس.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
فکر نکنم زیاد فرق داشته باشه

در چه مورد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یک عدد غیر جذابم چون همه فکر می کنن خودمو می گیرم از گذشته همین بوده و تا الانم ادامه داره و ...

متخصص شمایی؟😂چرا اینطوری میگید راجب خودتون.چند سالتونه تا حالا تو رابطه نرفتید ؟

بیشتر ببینید