2777
2789

یک کرم ضدافتاب ایزدین ازشون خریدم که بارکدش رو بارکد اسکنر نمیشناسه و محصول فیکه. زدم به پوستم بشدت پوستم قرمز و ملتهب شد و کرم هم بوی بدی میداد. همزمان یک ضدافتاب سراوی هم خریدم که اونم نه کارتونش پلمب  بود و نه حتی سر کرم. در حالیکه شما یه ادامسم بخرید بخاطر مسایل بهداشتی پلمب داره. ولی خودشون میگن طبیعیه چون از خارج امده!!!! 

واقعیت اینه که سایت اینها حتی نماد اعتماد الکترونیک نداره. ارسال یکروزه به تهران دروغه و برای من یکماه طول کشید که به دستم رسید چون یبار بدون هماهنگی اومدن و سریع رفتن و دوباره اوردن برام. 

بعد اینکه به مشکل بخورید نه پشتیبانی واتساپ جوابتونو میده درست نه پشتیبانی سایت. تلفن هم که بزنین میگه ۱۱ نفر تو نوبتن و بعد یک ربع قطع میشه. من دو میلیونم فقط داخل جوی آب رفت و ارزو میکنم مسیولینش این پولها رو خرج درد و مرضشون کنن چون نه تنها پول مردم رو تلف میکنن بلکه مثل من باعث اسیب به پوست افراد هم میشن. 

بنظر همه کسانیکه این مشکل رو داشتن بهتره پیج اینستاگرام و کانال تلگرامش رو ریپورت کنن تا بسته بشه و در سامانه کسب و کارهای مجازی ثبت شکایت کنن. 

سلام من یک متن در پست ها و یک پست کامل درباره تقلبی بودن محصولات گالری والا گذاشته بودم که قابل پاک کردن نیست. خواستم بگم هر دو محصول رو بردم داروخانه و اونا با دستگاهشون اسکن کردن و شناخت. خواستم اطلاع بدم من نمیتونم با قاطعیت بگم فیکه ممکنه فیک نبوده باشه. برای اینکه مدیونشون نشم دارم اطلاع رسانی میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کرم ضدافتاب ایزدین ازشون خریدم که بارکدش رو بارکد اسکنر نمیشناسه و محصول فیکه. زدم به پوستم بشدت ...

سلام عزیزم 

منم ضد آفتاب رنگی ایزدین خریدم امروز بعد ۳ ماه رسید دستم فیک بودنش کاملا مشخصه بدون پلمپ درشو باز کردم کرم ریخت بیزون جعبه اشغال و بی‌کیفیت رو حتی تاریخ  انقضا نذاره من خودم الارو میزنم جعبه برجسته باکیفیت  خود کرم عالی اصلا نمیماسه بد بو هم نیس روش تاریخ تولید و انقضا داره ب پشنهاد یکی اومدم کرمم رو عوض کنم گفت ایزدین خوبه درمانیه بیا از این سایت بخر خود اون طرف ازشون کلی خزید کرده یود ولی الان معلوم شد فرق اصل و فقط رو نمیدونه 

خدا لعوتشون کنه حروم خورا

سلام من یک متن در پست ها و یک پست کامل درباره تقلبی بودن محصولات گالری والا گذاشته بودم که قابل پاک ...

الان یعنی فیک نبود؟ بیا ب منم بگو از کجا بفهمم 

آخه خیلی ضایعس چرا از اون درپوش زر ورقی نداشت باز بود جعبه را اینجوری اشغاله

الان یعنی فیک نبود؟ بیا ب منم بگو از کجا بفهمم آخه خیلی ضایعس چرا از اون درپوش زر ورقی نداشت باز بود ...

نمیدونم فیک بوده یا نه ولی یه داروخانه کاملا ناشناس بردم گفت بارکدخوان میشناسه محصول رو و گفت احتمالا اصله. کرم ایزدین من پلمب بود ولی سراوی پلمب نبود. کرم ایزدینم بشدت بد بود هم بوش یه بوی خاصیه که خیلی بدم میاد و هم به محض اینکه میزنم پوستم شروع به سوزش میکرد. چند بار زدم پوستم کاملا ملتهب شد و تا شب میسوخت. الان چند روزه نزدم خیلی بهترم ولی کامل التهابش خوب نشده. 

یک میلیون و دویست و پنجاه دادم میخام بندازمش دور. خودشون میگن پوستت شایذ حساسیت نشون داده ولی من تابحال هیچوقت نشده پوستم به هیچ کرم ایرانی یا خارجی حساسیت نشون بده. برای همین جرات نمیکنم بدم کسی دیگه امتحان کنه. 

نمیدونم فیک بوده یا نه ولی یه داروخانه کاملا ناشناس بردم گفت بارکدخوان میشناسه محصول رو و گفت احتمال ...

واسه من پوشش زر ورق چیه آلومینیوم اونو نداشت سرشو باز کردم کرم ریخت بیرون بوش خیلی بده ولی وقتی میزنم پوستم خوب میمونه دارم استفاده  میکنم 😐🤦🏻‍♀️ دیگه خدا رحم کنه منتظرم تموم شه همون کرح خودمو بخرم الارو یاهم سان سیف همه نیگن خیلی خوبه