2777
2789

بیاین اینجا بپرسین

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ایده جالبیه من اینقدر عنوان تاپیک دارم بعضی وقتها ولی اصلا حوصله تاپیک زدن و جواب دادن ندارم کاش همیشگی باشه اینجور تاپیکا

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
ارهبا زعفران حلوا زرد میشه رنگش تقریبابدون اون سیاه🤣بلدم نیستم بگم چجو درست کنی من فقط خوردم

نه رنگ زرد و سیاه که در میاد بستگی داره تا چه حد آرد تفت داده بشه اگه کم تفت بدی زرد میشه اگه زیاد تفت بدی قهوه ای تیره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

حلوا بدون زعفران میشه؟

آره فداتشم منم اول باورم نمیشد یه بار یکی پخت خوردم دیگه کلا قید زعفرون و زدم

مطلبتو گرفتما ولی خدایی میشه

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

با جاری خودشیرین چیکار کنیم😩

متاسفانه جرعت نمیکنم براش تاپیک بزنم😩😩

جاریم از وقتی من اومدم تو خونواده شوهرم خیلی خودشیرینی میکنه همش از خواهرشوهرام تعریف میکنه جلوشون همش حرف میزنه حرفای چرت و پرت 😩😩من زیاد پرحرفی نمیکنم خیلیم باهاشون صمیمی نیستم😩

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭