2777
2789
عنوان

چرا این کشور فقط برای بد بخت بیچاره ها قانون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 40 پست

کاش قبلش راجبش صحبت میکردی

البته آدما تجربه نداشته باشه نمیدونه دیگه...

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

هیچ عکاسی عکس خام رو نمیده مگر اینکه با طرف دوست باشی

چرا نمیدن

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش قبلش راجبش صحبت میکردیالبته آدما تجربه نداشته باشه نمیدونه دیگه...

اون اول که بهم گفت به اندازه آلبوم ایتالیایی ت چاپ میکنیم بقیه ش که مال خودت بهت میدیدم الان زده زیر حرفش 

منم اصلا نمی دونستم که اتحادیه هیچ نرخی نداره

ب نطر منم پول زوره

دلیلی نداره بازم برای فایل عکسها پول بگیرن 

ولی خب میگیرن. منم برا عکسای عروسیم اصل فایلو ندادن. گفتن پول بده بهت بدیم. منم گفتم نمیخام بمونه برا خودتون

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
اره حتما ممنون از توجه تون🙏🏻

اسی من تاپیکاتو خوندم 

محترمانه بگم این کسی ک بهش میگی شوهر اصلا ارزش نداره که عکس عروسی ازش داشته باشی :/ 

خیلی ب فکر اون عکسا نباش 

ب فکر آینده باش

توی قرار دادمون اومده که توافقی و الان میگه ۳۰ میلیون انگار سر گردنه است

خودت داری میگی توی قرارداد زدید توافقی خب از اول باید به فکر می بودی الان چه ربطی به قانون داره 

عنوان خیلی بی ادبانه هست و ربطی ندارد متن تاپیک باید با دقت آتلیه مد نظر رو انتخاب می‌کردید و درست ت ...

عنوان که درست ترین جمله تو این کره خاکیه. باور کنید اگه یه آدم پولدار می‌بود و دستش به جایی بند بود قطعا یه قانون همونجا تو اتحادیه واسش درست میکردن

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

اسی من تاپیکاتو خوندم محترمانه بگم این کسی ک بهش میگی شوهر اصلا ارزش نداره که عکس عروسی ازش داشته با ...

خودم که تو اون عکس ها هستم چیکار به شوهرم دارم ولی عکس های خودمم نمیدن

عنوان که درست ترین جمله تو این کره خاکیه. باور کنید اگه یه آدم پولدار می‌بود و دستش به جایی بند بود ...

واقعا الان من پدرم مصالح فروش و اومدن از تعزیرات جریمه ش کردن که چرا اتیکت نداره و کلی جریمه شده 

ولی مگه میشه این صنف به این بزرگی نرخ نداشته باشه

عنوان که درست ترین جمله تو این کره خاکیه. باور کنید اگه یه آدم پولدار می‌بود و دستش به جایی بند بود ...

این نظر شماست 

وگرنه عنوان بشدت تند و توهین آمیز هست هم به افراد که درآمد متوسطه دارند هم به قوانین کشور 

خودت داری میگی توی قرارداد زدید توافقی خب از اول باید به فکر می بودی الان چه ربطی به قانون داره

خب توافقی هم یه عرف داره دیگه نه برای ۸۰ تا عکس بگه ۳۰ میلیون تازه میگفت من از بقیه ۱۰۰ میلیون هم گرفتم