2777
2789

همین اولش بکم با ازدواج هیییچ مشکلی ندارم زندگیم خوبه یه دانشجو مهندسیم بنا به دلایلی مجبور شدم زود ازدواج کنم با همسرمم قبل ازدواج دوست بودیم 

خب 

من همسرم تک بیضه هستش به خاطر وجود توده چند سال پیش تخلیه کردن یکیشو مشکلی تو رابطه نداریم ولی

الان ازمایشش زیادی خوب نیست و دکتر گفته با اقدام طبیعی باردار نمیشی به شدت بچه دوستم و واقعا دوست دارم بچه دار شم از ابان ماهه که اومدم خونه خودم رابطه بدون پیشگیری داشتم ولی باردار نشدم ک نشدم به خاطر تنبلی جزئی هم دوفامد میخوردما بازم نشد

دیگ پرونده رو تشکیل دادم بعد امتحانای ترمم برم واسه ای وی اف 

همسرمم فقط یبارشو اجازه داده میگ عوارض داره و نمیخوام دچار مشکل بشی اذیت شی

به نظرتون الان زوده

یکی دوسالم صبر کنم؟

اصلاح سبک و یوگا تاثیر داره؟

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک خیلی زوده بزار ۲۵ سالت بشه حداقل .. ب این زودی بچه میخای چیکار؟ حداقل درستو تموم کن سر ی کاری برو 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

سنت بسیار کمه و دانشجویی

دکتر درست حسابی برو

چون شوهرت مشکل داره

جنین فریز کنید

ای وی اف نکن ک همین الان باردار شی

جنین فریز کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من آی وی اف کردم پسرم الان ده سالشه 

چرا آنقدر زود میخوای بچه دار بشی 

تازه نوزده سالته من نوزده ساله ام بود با دوستام دانشگاه می رفتم و همش اینور و اونور بودیم 

چه کاری به این زودی میخوای خودت رو درگیر بچه کنی 

واقعا برای مادر شدن وقت داری خودت هنوز خیلی جوونی