2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو زندگی خودتو داری با شوهرت مهربون باش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چرا باید مثل بچه ۲ ساله اجازتو بگیرن؟خودت خانم بالغی هستی باید تصمیم بگیریاین به خانواده همسرت ربط ن ...

من شرایطم سخت بود

خانوادم اسیرم‌کرده بودن ک شوهر کن شوهر نمیکنی ترسیدی هر خواستگاری میومد اشک منو در میاوردن

الان باز نمیزارن منو ک برم یا میرم میگن زود بیا

امروزم عصبی بودم ب مادرم گفتم غلط کردین ک عروسم کردین پس😭😭😭شوهرمم شرایطمو میدونس و قبول کرده بود اما الان داره میزنه زیرش

.
ی سمتش از کار افتاده کلاالبته الان بهتر شده میتونه یکم کاراشو انجام بده ولی ی دستش حرکت نمیکنه

درست میشه انشالله  ناراحت کار کردنش نباش باید کار کنه تا بهتر بشه وگرنه دیر خوب میشه 

من مامانم بدنش سالمه ولی مغزش اسیب دیده و الزامیر گرفته و گفتارشو از دست داده

وا اگه بابات از اینکه دیر کردی ناراحته اصلا جرا شوهرت داده؟ پس بعد عروسیت کی به کارای مامانت میرسه؟؟ ...

بتور کن دق دادن منو شب و روز آرزوی مرگ میکنم خستم کردن

نه خواهر برادرام همه ازدواج کردن از اینجا رفتن 

بعد عروسی نمیدونم ولی حداقل دیگه امیدشون ب من نیست

.