2777
2789
عنوان

برای زن تنها زیبایی کافیهه

1160 بازدید | 67 پست

هرکی هم بختش سیاهه ب قول شما بی عرضس با احترام 

تو ایران اصلا متاسفانه جایگاه اجتمایی زن مهم نیس هیچی فقط چهره مهمه

چهره خوب فرصت اشنایی با مردای لول بالا میده بعدش دیگ سیاست خودته بهترینو انتخاب کنی 

بد بود طلاق هم بگیری بازم برات صف میکشن 

دختر عمو خودم با ی پولدار مشهدی ازدواج کرد تو خونه کارگر داشت جدا شد الان ۳۰ سالشه با پولدار دیگ ازدواج کرد الان سالی دو سه بار سفر خارجی و زندگی تو سجاد مشهد و....

زیبایی خیلی خیلیییییی دست ی زن میندازه جلو 

اگ زیبایی نباشه شانست خیلی کمتر میشه

حرفت صحیحه 

زیبایی همه چیز نیست ولی میتونه خیلی عیوب رو پوشش بده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی بی تاثیر نیست ولی خیلی هارو دیدم بخاطر جایگاه اجتماعیشون خوشبخت شدن 

مثلا یکی از جراح هایی که یه زمان تو بیمارستان کار میکردم

زیبایی ظاهری خاصی نداشتن چهره معمولی  که حتی یسریا میگفتن زشته

ولی با یه مرد فوق العاده پولدار و یکی از ثروتمندهای تهران ازدواج کردن

خانواده اون خانم هم وضعشون متوسط بود توی هفت تیر مغازخ داشنن

واقعیته

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره زیبایی تاثیر زیادی داره چون اول جذب چهرت میشن و بعد شخصیتو بقیه چیزا تو مرداام پول حرف اولو میزنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید
منظورم تاثیرات عوامل مختلف تو ازدواج ی خانم ب نظرم زیبایی ۸۰ درصد راهه

توی ازدواج بله تاثیر زیاد داره منکر نمیشم

اما توی عنوان تاپیک نوشتید برای زن تنها زیبایی کافیه

که این درست نیست

اره زیبایی تاثیر زیادی داره چون اول جذب چهرت میشن و بعد شخصیتو بقیه چیزا تو مرداام پول حرف اولو میزن ...

اصلا برعکسش برا مرد ها قفله چون با چشم عاشق نیشن یعنی اگ با شخصیت یکی حال کنن با چهرش نه  نمیتونن ازدواج کنن باهاش