2777
2789

وارد رابطه بشه و همه جوره با خواسته های پسر اوکی باشه؟

واقعا همچین دختری هس؟

که همون اول پسر بگه من قصد ازدواج رسمی ندارم

قصدش ازدواج سفید باشه و دختر قبول کنه و وارد رابطه بشه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی با همسرم آشنا شدم بهم گفت فقط دوستی ساده و قصد ازدواج ندارم منم قبول کردم البته هیچی ازم نمی‌خواست یعنی واقعا رابطمون سالم بود همسرم آدمی نبود که مثل پسرهای دیگه الکی وعده و وعید ازدواج بده و بعدش ول کنه و بره

چون هر دو معتقد هستیم واقعا رابطمون چارچوب داشت

حدود ۳ سال با هم بودیم عاشق شدیم و ازدواج کردیم

بله پس فکر کردی کی به این پسرا رو داده

خدا لعنت کنه

😭

الان منی که قصد ازدواج دارم   اون دخترا باعث شدن که کسی سمت ماها نیاد در نتیجه ماهم مجبوریم وارد دوستی بشیم  

ای وای من 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
یعنی از اول رابطه بدون هیچ هدفی شروع میکنن؟؟مطمئنی ازین موضوع؟حدودا چن سالشونه؟ عقیدشون چیه

بله کاملا مطمعنم یکیشون همین الان بغل دستم خابیده متولد ۸۰ اینان و با دوس پسراشون مسافرت میرن رابطه هم دارن 

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!

من وقتی با همسرم آشنا شدم بهم گفت فقط دوستی ساده و قصد ازدواج ندارم منم قبول کردم البته هیچی ازم نمی ...

ببخشید هیچ رابطه ای نداشتید؟

چن وقت بعد از رابطه تصمیم گرفتید ازدواج کنین؟

نگران نبودی وابسته بشی و بعد رها بشی؟