2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 56 پست
۱۹

عادیه بخاطر سنت اینجوری شدی جوگیر میشه آدم توی یه سنی

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بیشتر ببینید
من‌م ازنجوری شدم قبل همش نمازم سرجاش بود نمیکم حجاب سفت و سختی دارم ولی باز باز هم‌نیستم نهایتش یکم ...

آره منم 

منم دقیقا عین شمام😕

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزم 

اولین که این جرقه ی رشد که باعث هدایت میشه خدا به دلت انداخته و همان امام زاده به شما که هر روز به زیارت شان میرید به احتمال زیاد به شما عنایت کردند ... از خدا تو همان مکان بخواه بهت کمک کنه نمازت شروع کنی 

به امام زاده بزرگوار بگو برات دعا کنن

عزیزم ما نمیدونیم چقدر وقت داریم 

و چقدر زنده ایم !

تا دیر نشده باید خودمون اصلاح کنیم .

همیشه با خودت بگو چی بهتر از این که نزد خدا محبوب و دوست داشتنی بشم .

چه بهتر از رفاقت با خدایی که دستت رو هر لحظه میگیره و از سختی ها ردت میکنه و بهت صبر میده 

چه رفیقی بهتر از امام زمانی که از پدر شما به شما دلسوز تر هست ؟ اون سنگ هم نشانه هست .

کارهای زیادی میشه کرد 

اما برای نمونه اول  این  که این مکان رها نکن 

چون محل رفت و امد فرشتگان و ملائکه هست 

قلب ارامش میگیره ...

عزیزم سعی کن یک دوست صمیمی و با خدا و محجبه پیدا کنی که این تو مسیر کمک کننده هست .

روزی یک صفحه قران با معنی بخونی 

همراه مثلا تفسیر نور که ساده و زود فهم هست .

قلب روشن میشه و آرام میگیره 

چون کلام خدا ، راه نشان میده 

سعی کنی یک دوست شهید پیدا کنی 

و در مورد این شهید از نت اطلاعت سرچ کنی 

اگر کتابی هست در موردش و یا وصیت نامه اش بخونی و‌ صداش کنی و باهاش صحبت کنی .

سلام دوست عزیزم اولین که این جرقه ی رشد که باعث هدایت میشه خدا به دلت انداخته و همان امام زاده به شم ...

مرسی که انقد قشنگ وقت گذاشتی و نوشتی

حتما حتما بهشون عمل میکنم🙏🏻

ربات تعبیر خواب  https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

شیطان و نفس اماره خیلی اذیت میکنه ولی صبر کن، ذکر بگو. به یکی متوسل شو یا امامان معصوم یا شهدا بالاخ ...

مرسی عزیز دلم حتما اینکارو میکنم

میگن خدا وقتی از کسی نا امید میشه تردش میکنه منم همچین حسی دارممنظورم شما نیستی خودم و میگم فکر کنم ...

منم دنبال یه جرقه ام دنبال یه اتصال 

ولی جرقه رو پیدا نمیکنم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

اگه میخوایی گلم خصوصی حرف برنیم منم مثل شما بودم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

بیشتر ببینید
منم مث خودتم البته حجاب رو نمیخوام، ولی دلم نماز خوندن میخواد اما تنبلی میکنم 🥺

وای منم

ی بار میگم ن حجاب نکنم

چون زود تحت تاثیر قرار میگیرم و زود میزارم کنار