2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین

461 بازدید | 56 پست

سلام

لطفا اگه میخوای جبهه بگیری و بد بگی پیامی نزار🙏🏻

من اصلا محجبه نیستم ، نماز نمیخونم ولی خب اعتقاداتم سرجاشه 

هر از گاهی به شدت دلم میخواد محجبه بشم و نماز بخونم

ولی هر دفعه وسط راه خسته میشم از حجاب و نماز...

با اینکه حس خوبی میگیرم ازش ولی خب ی جورایی زده میشم

میخوام این سری محکم تر شروع کنم(:

هر روز بخاطر راه دورم میام امامزاده میشینم تا تایم کارم شروع بشه

به شدت حس خوبی میگیرم از خادما 

از این آروم بودنشون و حجابشون 

امروز یکیشون بهم سنگ داد که گفتن از مقام امام زمان اومده...

همه این سنگارو میدادن ب خادما ولی ب منم دادن

حس میکنم نشونس ...

اینکه یهو بی دلیل اکسپلورم پر شه از قرآن و حرفای خدا...

میشه کمکم کنین که چیکار کنم که وسط این راه خسته نشم؟

ربات تعبیر خواب  https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

سلام اسی تو تاپیک دومم

انواع ایات و دعاهارو برای حل مشکلات

ازدواج،بخت گشایی‌،رام کردن شوهر،رزق روزی فراوان،ثروت ،بارداری ،خوب شدن بیمار ،خلاص شدن از دخالت خانواده شوهر ،قبولی دانشگاه و... گڋاشتم

دوست داشتی نگا کن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن سالته ؟

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بیشتر ببینید

عادیه که یهو وسط یه تغییر ادم خسته بشه ولی خب میتونی بیشتر علایقت رو بکشونی این سمت مثلا مکان های مذهبی بری اهنگ ها و مولودی های مذهبی گوش بدی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

من‌م ازنجوری شدم 

قبل همش نمازم سرجاش بود نمیکم حجاب سفت و سختی دارم ولی باز باز هم‌نیستم نهایتش یکم از موهام معلوم باشه

۲ساله درست و حسابی نماز نخوندم دلم‌تنگ سده هر سری میگم از امروز بخونم بازم......

نمی دونم والا توسل کن از خدا کمک بخواه 🙂 

اگه سختته اول از چادر و اینا شروع نکن یکم مانتوها تو بلند تر کن و شال تو درست بپوش بزار چند ماه عادت کنی بعد اگه خواستی برو سراغ چادر

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

باید از ادمای سمی که از نماز و حجاب دورت میکنن دوری کنی. حالا چه واقعی چه مجازی به خصوص بلاگرای اینستا

تا ۴۰ روز به زور هم که شده خودت را مقید کن نمازت اول وقت بخونی. بعد دیگه عادت میشه و نمی تونی نخونی

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

ببین

همین که اذان دادن

شیطان شروع میکنه در گوشت میگه نماز نخون اول ناهار. اول لباساتو مرتب کن. اول کتابتو بزار سر جاش اول این کارو کن اول اون کارو کن

انقدر میگه میگه میگه تا بیخیال نماز بشی 

تنها رازش اینه تا اذان دادن مثل یه ربات بری نماز بخونی تا عادتت بشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷