حالا برعکسش هم هس سر سفره نشستیم بچه میگه مامان این ماست نمیخوایم ماست دایی میخوام .قورمه سبزی ریخته به مادرش میگه بازم میخوام .مامانش برنج کشیده باز میخواد بعد نصفش نمیخوره.حالا میگیم بچه س نه دو سال نه ۵ سال ولی دیگه ۸ و ۹ سالش باشه این کاراها یه مقدار عجیبه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
به نظر من ۵۰ درصد تربیت والدین هست ۵۰ درصد به خود بچه هم مونده بعضی بچه ها انگار ذاتا با شعور تر هستن با وجود پدر مادر بیشعور خیلی دیدم بچه با پدر مادرش،خیلی فرق داره
من وقتی بچه نداشتم دوس داشتم بچه های اطرافمو وپدر مادرشونو خفه کنم میگفتم تربیت ندارن من یجوری تربیت کنم که همه انگشت به دهن بمونن وقتی بچه دار شدم به معنای واقعی دهنم سرویس شد تمام تصوراتم بهم ریخت همه چی برعکس شد
بستگی به خانواده داره وقتی پدر و مادر تربیت درستی ندارن شما از بچه چه انتظاری داری؟؟؟
اینو واقعا نمیشه کفت
خیلی از پدرمادرا خودشون واقعا اهل رعایت و احترامن ولی بچه ها از وقتی وارد مدرسه میشن خیلی تابع تربیت خانواده نیستن خیلی گروه همسالان روشون تاثیر داره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️