2777
2789
عنوان

کیا گوشی در اختیار بچه های بزرگشون گذاشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا متاسفانه نحوه صحیح برخورد رو بلد نیستیم.شما بگین چه کنم

اونایی که میگن گوشی دست بچمون دادیم از سن پایین و کنترل کردیم رو باور نکن.

تا به چشم خودت روز و شب اون بچه رو ندیدی که چطوره رفتار و کردارش این حرف والدین قابل باور نیست. ادبش نحوه ی برحپحورد اجتماعیش سرچاش تو خلوتش و ....... چجوری کنترل میشه؟ دستمریزاد دارن واقعا. باید دید بچه هاشون در آینده چی میشن و چیکار میکنن.

برای قضاوت تربیت درست یا غلط اونا باید جوجه هشون رو آخر پائیز بشمرن نه الان.

دلم به حال اون طفل معصوم سوخت 

من با یه مشاور خیلی خوب کار میکنم برای مشاوره کنکور

یه مادری اومد گفت من پسرم 18،سالشه هنوز براش گوشی نخریدم ولی یه چیزایی پیش اومده برای کلاس های کنکورش و..  مجبورشدم براش بخرم الان همش درگیر گوشیه

این اقای روانشناس گفت شما اشتباهتون این بوده که تا این سن براش گوشی نخریدید مالومه دیگه یه پسر 18،سال با عقده گوشی بزرگ شده بعد یهو 18 سالگی دادید دستش این گوشیو 

بعد مادره گفت پس ازش بگیزم

گفت هروقت گرفتین ازش بدونین گند زدید تو ارتباط خودتون با پسرتون و صد درصد گندزدید تو اوضاع درس خوندن اون بچه

واقعا برای بچه هفت ساله گوشی خریدید اگر به بچه سیگار میدادید بهتر بود تا اینکه تواین سن گوشی شخصی .. ...

عزیزم کاملا کنترل شده بود تو سن کم منم اطرافم چنتا از همسنای بچم هستن گوشی دارن اصلا نمیزارم درتماس باشه باهاشون ولی وقتی بره بیرون تو خیابون میترسم باید گوشی باشه چون نگران میشم.تو خونه هم که الانوماشالا بچه ها گوشی های مادر پدرشونو زمین نمیزارن چه فرقی داره

دلم به حال اون طفل معصوم سوخت من با یه مشاور خیلی خوب کار میکنم برای مشاوره کنکوریه مادری اومد گفت م ...

والا از نظر من مشاورا دارن گند میزنن 

بده عقده ای نشه 

تجربه کنه عقده ای نشه 

و.......

و نسل حال حاضر نتیجه همین تفکراته 

شرایط تفریح سالم 

وقت گذرونی باهاشون 

مهارت های اولیه زندگی یاد دادن بهشون خیلی اولویت داره به گوشی دادن دستشون 

واقعا برای بچه هفت ساله گوشی خریدید اگر به بچه سیگار میدادید بهتر بود تا اینکه تواین سن گوشی شخصی .. ...

عزیزم کاملا کنترل شده بود تو سن کم منم اطرافم چنتا از همسنای بچم هستن گوشی دارن اصلا نمیزارم درتماس باشه باهاشون ولی وقتی بره بیرون تو خیابون میترسم باید گوشی باشه چون نگران میشم.تو خونه هم که الانوماشالا بچه ها گوشی های مادر پدرشونو زمین نمیزارن چه فرقی داره

تا آیلتس یا تافل نگیره تا توی رشته ورزشیش مقام نیاره تا مسیر زندگیشو پیدا نکرده هیچ برنامه ای براش ن ...

شما تعیین نمیکنی که بچت چیکار کنه

همه ورزشکارن؟ 

همه تافل دارن؟ 

همهافراد موفق منظورمه

خیر

خیلیا استعداد ورزشی ندارن

نمونش خود من 

نهاین تلاشم تو ورزش فیتنسه

به شخصه خود من زبان خوندن برام یه کابوسه

الان بلدم راحت مکالمه میکنم و... ولی بخاطر رشته ای که توش دارم درس میخونم مجبورم بلدباشم وگرنه اصلاااا ادم زبان یاد گرفتن نیستم

لطفا ارزوهاتونو که خودتون بهش نرسیدید به بچه هاتون تحمیل نکنید اونا شحصیتشون کاملا جداست اژ شما 

بذارید خودشون انتخاب کنن دوست دارن تو کدوم راه موفق بشن

اونایی که میگن گوشی دست بچمون دادیم از سن پایین و کنترل کردیم رو باور نکن.تا به چشم خودت روز و شب او ...

درسته گلم. اخه اطراف خودم بچه ها هستن گوشی تبلت دارن ولی درس خون هستن و گوشی رو محل نمیدن ولی پسر من بچه ای که همش باید بگی بخون و بخون و وقتی هم گوشی دستشه دیگه همش سرش به گوشیه. مثلا میرم یهو اتاقش میبینم کتاب جلوشه سریع گوشی قایم میکنه.

دیدم رفته تلگرام و کانال ها عضوه و این سمه واسش اونم وقتی نزدیک به نهایی و کنکوره. 

والا دوستاش که گوشی دارن و گروه زدن و از بس بی ادبی نوشتن من گروههلی پسرمو لفت دادم نه اهل درسن فقط،گوشی دستشونه