2777
2789
عنوان

حوصله برای بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 125 پست
بعدچراشما ی تنه ب این فکر جمعیت افتادیمن ی دختردارم و۳۲سالمه قصدشم ندارم

ببیم منم تو ۲۹ سالگس بچه اول آوردم و دیگه مطلقا نمی خواستم ولی نمی دونم لعنتی چه حسیه که تو ۳۷ ۳۸ سالگی یهو می زنه به سرت هوس بچه می کنی قاطی می کنی دلت بوی نوزاد می خواد😂

الان باردار شدم ذوقم از اولی بیشتره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو انگار کارمند خانه بهداشای ازونایی که گولمون میزنن بچه بیارید،

خب اونا مدام آمار رو میبینن و بهتر از ما می‌دونن که وضعیت زاد و ولد مناسب نیس، طبیعیه که تشویق کنن، یکی از دوستای ما هم کارمند اداره بهداشته خودش الان سه تا بچه داره

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید
حالا شما چرا اینقدر جبهه میگیری مقابل این قضیه ، یه جوری صحبت میکنی انگار همه مردم بدبخت و فقیر و مع ...

من اصلا یک جمله راجع به شرایط مالی گفتم؟ اون یک جمله رو نشونم بده

فقط یک جمله پیدا کن که گفتم مردم همشون بدبخت و فقیرن

چرا شلوغش میکنی عزیزم؟ 

من دارم اینو میگم صرفا توانایی بچه اوردن داشتن دلیل بچه اوردن نیست

هر بچه ای که میاد باید پشتش یه دلیل منطقی باشه

دلیلای منطقی هم اینا نیستن:

حوصلم تنهایی سر میرفت

حوصله خواهر برادرات تنهایی سر میرفت

جمعیت کشور داشت پیر میشد

دلم خواست

و...

دارم میگم پسفردا بچتون ازتون پرسید چرا منو دنیا اوردی یه جواب داشته باشی قانعش کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
ببیم منم تو ۲۹ سالگس بچه اول آوردم و دیگه مطلقا نمی خواستم ولی نمی دونم لعنتی چه حسیه که تو ۳۷ ۳۸ سا ...

منم همین بودم دقیقا

۳۵ دومی رو آوردم الان ۲۰ ماهشه

واقعا ذوق و شوق من و همسرم از اولی بیشتره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
من تنها نیستم.خیلی از دوستام به خاطر این قضیه دوباره بچه دار شدند.به هر حال آینده بچه هامون باید برا ...

هرکسی نظر خودش را داره، ممکنه یه نفر با ده تا خواهر و برادر تنها باشه و صدها تروما از جانب اونا تحمل کنه یه نفر هم توی بیابون تنها نباشه، مهم اینه که خدا چی بخواد برای ادم! من به خدا اعتقاد دارم ومیدونم اگه بخواد کسی تنها بمونه با این حجم از خواهر و برادر بازم تنهاست.

اینکه ادم یه انسان را کجا و کی وارد این جهان میکنه مهمه، فکر کن فردا روز بچه بپرسه چرا منو اوردید؟ و دلیل مادر این باشه، که جمعیت داشت پیر میشد!

ببیم منم تو ۲۹ سالگس بچه اول آوردم و دیگه مطلقا نمی خواستم ولی نمی دونم لعنتی چه حسیه که تو ۳۷ ۳۸ سا ...

دقیقا بخاطر هورمونه

کلا ادم دوست داره با کسی که دوستش داره و باهاش پیوند عمسری داره زاد و ولد کنه، این توی غریزه همه هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
دقیقا موقع زاد و ولد خودشون رو با اروپا و امریکا مقایسه میکننمیگی بچه کمتر بیارین کیفیت زندگیش رو تا ...

عزیزم اینا بهش میگن جهاد فرزند آوری

این مشورت کردن ها هم برای تبلیغه 

تو دبیرستان ما هم روزی نبود که ازش برامون تبلیغ نکنن بعد من مخالفت میکردم هزارجور حرف می‌شنیدم 

بی خیال 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خانومایی که میخوان تو هر سن و تو هر شرایط مالی ای چند تا بیارن بمونن بقیه متفرق شیم 

تاپیک برای تبلیغ فرزند آوریه 

بدرود 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

همه ی اینایی که دارن مبارزه می کنن برسن به یالای ۳۵ یکی دیگه میارن 😂

خودم قبلا از همینا بودم🙈

به قول دوستمون انگار یه غریزس یا یه نا هماهنگی هورمونی که به عقل و منطق غلبه می کنه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
خانومایی که میخوان تو هر سن و تو هر شرایط مالی ای چند تا بیارن بمونن بقیه متفرق شیم تاپیک برای تبلیغ ...

اگه‌واقعا برای تبلیغه، چه استارتر بیکاره😂فکر کرده ما منتظر این بودیم که ایشون تاپیک بزنند و بعدش نظرمون عوض شه‌.

مگه این وضع را کسی نمیبینه که این فکرو کرده.