2777
2789
عنوان

اونایی که رانندگی بلدین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 33 پست

من رانندگی رو شوهرم یادم داد 

بعدش رفتم گواهینامه بگیرم دوبار آیین نامه رد شدم 

کلا بیخیال گواهینامه شدم 

دو سال بدون گواهینامه رانندگی کردم 

تا یکبار تصادف کردم بعداز دو سال 

به طرف گفتم زنگ نزن افسر تا همسرم بیاد 

همسرم اومد خسارتشو داد و طرف رفت 

بعداز اون رفتم گواهینامه گرفتم 

توی این ۱۵ سال یکبار تصادف بد کردم بخاطر سرعت بالا 

ماشین داغون شد بردیم درست کردیم 

دیگه هم سرعت نمی‌رم 

اصلا نترس این مهم ترین کاره 

لطفا سرعت هم نرو 

بقیه اش دیگه کاری نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قشنگم

تمام آقایون و خانوما باید حداقل چند بار تصادف جزئی کنن بمالن به در و دیوار تا حرفه ای بشن

حتی پدر خودمون 

پس فقط واسه ماشین اولت یه پراید مدل پایین بخر که جایی هم کوبیدیش دلت نسوزه

بعد که دست فرمونت خوب شد یه مدل بالا بخر 

فقط فعلا چون اوایلشه سعی کن شبا بیرون نیای و اتوبان و جاده نری تا دستت روون بشه

فعلا هیچی

خدایی ماشین صفر ترس داره فعلا حسابی تمرین کن بعد برون

اره   20 جلسه دارم  میرم   هزینه  زیاد کردم  باز میرم  هفته ای   دو بار میرم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

وقتی میخواستم آزمون تو شهری بدم داداشم میگف شبا تو خواب حرف میزنی میگی نمیتونم خیلی سخته در این حد فشار روم بود و مینشستم پشت فرمون میلرزیدم الان واقعا راننده خوبی ام و هیچ ترسی ندارم تا حالا تصادف نکردم باید ترستو از رو ببری

من یبار اینه به اینه شدم با یه نفر ، اینه من شکست 

دیگه بعد اون ترس افتاد به دلم , ۳ ساله نتونستم پشت ماشین بشینم 

متاسفانه رُک و بی پرده نظر میدم ، ناراحت نشو 🙏🏻😌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود ❌

اولش زمان کرونا بود.سرویس پیدا نکردیم با ماشین شوهرم مجبور شدم بچه‌ها رو ببرم مدرسه ولی تو یه هفته دو بار تصادف کردم.دیگه شوهرم ماشین نداد دستم.بعدا که خودم ماشین خریدم یه هفته تو محله خودمون که خلوته میرفتم بیرون تمرین می کردم روزی نیم ساعت بعد هفته دیگه رفتم جاهای شلوغ 

ببین قشنگمتمام آقایون و خانوما باید حداقل چند بار تصادف جزئی کنن بمالن به در و دیوار تا حرفه ای بشنح ...

من میترسم بزنم به این و اون  یا ماشینهای بقیه 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
اولش زمان کرونا بود.سرویس پیدا نکردیم با ماشین شوهرم مجبور شدم بچه‌ها رو ببرم مدرسه ولی تو یه هفته د ...

خوش  بحالت    چطور شروع کردی       من  میترسم  واقعا   تنهایی  ننشستم  فقط با مربی میشینم    

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من میترسم بزنم به این و اون یا ماشینهای بقیه

من گواهینامه نداشتم بیست سال پیش پشت اف هاش نشستم یخچال داشت تو جاده بعدش ماشین خریدم شش ماه بعد گواهینامه گرفتم ترس نداره راحت باش

من میترسم بزنم به این و اون یا ماشینهای بقیه

این ترس واسه همه س

حتی حواس جمع ترین آدم دنیا هم باشی 

تصادف تو ماه های اول رانندگی قطعیه در حد مالیدن و سپر به سپر 

عابر پیاده هم اگه باشه خدایی نکرده ماشین بیمه س

بعد این مدت بهت قول میدم

یه دستت گوشی باشه یه دستت فرمون و با صدای موزیک بلند 

ریلکس تو اتوبان رانندگی میکنی بی استرس

فعلا هیچی

خوش بحالت چطور شروع کردی من میترسم واقعا تنهایی ننشستم فقط با مربی میشینم

سه چهار ماه خیلی استرس داشتم ولی شبا از استرس خوابم نمی برد.هروقت مدرسه تعطیل بود من بیشتر از بچه‌ها خوشحال میشدم ولی ادامه دادم الان دیگه حرفه‌ای شدم.

سه چهار ماه خیلی استرس داشتم ولی شبا از استرس خوابم نمی برد.هروقت مدرسه تعطیل بود من بیشتر از بچه‌ها ...

من چطور شروع کنم  به نظرت تجربتو میشه بگی