2777
2789
عنوان

چرا مردایی که بی پول ترن پر توقع و زبون دراز و پر رو ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 26 پست
من چیزی که دیدیم میگیم فاز روشن فکری برندار

فاز روشن فکری؟ از کتابای مدرسه یادمه به قول شما با همین کتابا باسواد شدی 😂 هیچ باسوادی یا دانایی نمیگه دیگری احمقه وگرنه خودش از همه احمق تره

و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز روشن فکری؟ از کتابای مدرسه یادمه به قول شما با همین کتابا باسواد شدی 😂 هیچ باسوادی یا دانایی نم ...

من نگفتم همهٔ بی‌سوادها احمقن، گفتم کسانی که عمداً دنبال یادگیری نیستن، رفتارهاشون غیرمنطقی و احمقانه‌ست. فرق بذاریم بین «نداشتن مدرک» و «نداشتن فکر».

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

فاز روشن فکری؟ از کتابای مدرسه یادمه به قول شما با همین کتابا باسواد شدی 😂 هیچ باسوادی یا دانایی نم ...

می‌تونم بشینم دربارهٔ معناشناسی «احمق» و تاریخچهٔ کاربردش درس بدم، ولی فکر کنم حوصله‌ات سر بره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

می‌تونم بشینم دربارهٔ معناشناسی «احمق» و تاریخچهٔ کاربردش درس بدم، ولی فکر کنم حوصله‌ات سر بره

اگ نیاز باشه همچین مطلبی یاد بگیرم از دانش اموز همین کلاس سوال نمیکنم میرم پیش استاد نگران من نباش

اگ نیاز باشه همچین مطلبی یاد بگیرم از دانش اموز همین کلاس سوال نمیکنم میرم پیش استاد نگران من نباش

سوال هاتو بپرس زود برگرد سر کلاس که خیلی عقبی

سوال هاتو بپرس زود برگرد سر کلاس که خیلی عقبی

استاد میشه بگی سقراط راجب ادم های احمق در اخرین دادگاهش چی میگفت؟🤣 

دلم میخواد بری واقعن مقاله دادگاهشو بخونی جدی چیز جدیدی یاد میگیری خانوم باسواد

استاد میشه بگی سقراط راجب ادم های احمق در اخرین دادگاهش چی میگفت؟🤣 دلم میخواد بری واقعن مقاله دادگا ...

اتفاقاً سقراط به‌خاطر همین جمله‌ها اعدام شد، چون بین کسانی افتاد که فکر می‌کردن با مسخره‌کردن، علامه می‌شن.

تو راه اون دادگاهو خوب بلدی انگار

اتفاقاً سقراط به‌خاطر همین جمله‌ها اعدام شد، چون بین کسانی افتاد که فکر می‌کردن با مسخره‌کردن، علامه ...

گفتم مقاله بخون نه از خودت حرف در بیاری

بیای بگی سقراط بخاطر مسخره شدن اعدام شد😂🤦‍♀️ اتفاقا فک میکردن سقراط خیلی میدونه

خودش برگشت گفت خیلیا فک میکنن من خیلی میدانم و دانایی کامل دارم

ولی کسی که فک میکنه من دانام احمقه اگ منم فکر کنم دانا هستم منم احمقم 

اونی ک داناس نمیگه من دانام چون میدونه هرچی بدونه تو این دنیا باز احمقه

شبتم بخیر اینم بگم من مسخرت نکردم تو انتقاد پذیریت پایینه ناراحت نشو به قول سقراط همه ما احمقیم کسی بهتر از کسی نیست💕

گفتم مقاله بخون نه از خودت حرف در بیاریبیای بگی سقراط بخاطر مسخره شدن اعدام شد😂🤦‍♀️ اتفاقا فک میکر ...

مرسی از سخنرانی‌ت. فقط حیف که سقراط واقعاً دنبال گفتگو بود، نه مونولوگ‌های پر از تناقض از کسی که خودش هم نفهمیده داره به چی افتخار می‌کنه.

می‌گی همه احمقیم، بعد سه پاراگراف وقت گذاشتی که اثبات کنی تو نیستی!

اونم با جمله‌هایی که بیشتر شبیه کپشن پیجای شبه‌فلسفیه تا دفاعیهٔ سقراط.

خودت رو پشت اسم بزرگان قایم نکن فکر کن، بعد حرف بزن

مرسی از سخنرانی‌ت. فقط حیف که سقراط واقعاً دنبال گفتگو بود، نه مونولوگ‌های پر از تناقض از کسی که خود ...

من خودم ثابت نکردم ک بیشتر میفهمم تو گارد گرفتی از اولش به من میگی روشن فکر 

کلا معنی حرفای من این بود نباید به کسی بگیم احمق اگ اون احمق باشه واقعن کار زشتیه

منم سقراط نیستم بزرگم نیستم 

من حتی به شیوه ای ازت معذرت خواهی کردم گفتم ناراحت نشو هر دومون احمقیم همونطور سقراط حتی بخودشم گفت احمق

ولی باز دنبال کش دادن بودی

اگ باعث دلخوری شدم معذرت میخوام 🤦‍♀ شب بخیر دوست عزیز