2777
2789

بین خواستگارام مقایسه کردم همینطور بوده کسایی که وضع مالی خوبی نداشتن پررو و پرحرف ولی کسایی که وضع مالیشون اوکی بوده کم حرف و مودب😐

و همچنین اونا که بیسوادن از همه احمق ترن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلکی که پر نیست بیشتر صدا میده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

این موضوع بیشتر از اینکه فقط به پول ربط داشته باشه، به شخصیت، تربیت و اعتماد به‌نفس طرف برمی‌گرده.

گاهی کسی که وضع مالی خوبی نداره، برای جبران اون کمبود، رفتارش تند یا پرادعا می‌شه. در مقابل، کسی که از لحاظ مالی خیالش راحته، معمولاً نیازی نمی‌بینه زیاد حرف بزنه یا خودش رو ثابت کنه.

اما همیشه هم این‌طوری نیس، مرد مؤدب و متین هم بین هر دو گروه پیدا می‌شه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

و همچنین کسایی ک سواد دارن به کسایی ک سواد ندارن نمیگن احمق 🙂😂

من چیزی که دیدیم میگیم فاز روشن فکری برندار

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘