2777
2789

عین یک بچه کلاس اولی ک کتاب دانشگاه بدن دستش سر هر کلمه تپق زدم و اشتباه خوندم 

خیلی دلم میخواد بتونم زیبا و صحیح قران بخونم اما نمیتونم برم کلاس چون بچه کوچیک دارم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزش مجازی هم هست 

ولی زیاد گوش بدی و همراهش خودت هم نوشته رو ببینی یاد میگیری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

کلاس انلاین شرکت کن

خواهر من مدرس قرانه هم مجازی هم‌حضوری

تو شهرتون یکی پیدا کن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خب از نت برنامه بگیر اون بخونه تو دنبال کن حرکتارو ببین چجوری میخونه تو تکرار کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اولا خب نمیخوندی

دومن مگه زمان عهد بوقه ک برای هر چیزی کلاس بری

باهمین گوشی دستت هم میتونی یاد بگیری

کسی ک بخاد چیزیو یاد بگیره راهشو پیدا می‌کنه

کسی هم ک نخاد دنبال بهانه میگرده

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️