2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون گناه بگردن من هست الان یادش افتادم خوابم نمیبره 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 126 پست
حالا چرا داری اینو توی سایت عمومی مطرح می‌کنی😑خوشت میاد برچسب انحراف و چیزای دیگه بهت بزنن ؟

کسی به من برچسب منحرف بودن نزد چون نیستم ، تاپیکم هیچ مشکلی نداره و سعی کردم در مناسب ترین حالت منظورمو برسونم  چون من بخاطرش احساس گناه میکنم از وقتی فهمیدم خیلی وقتا نمیتونم‌راحت باشم ، حرف بعضی از کاربرا باعث دلگرمی شد 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر بس پاک بودی جدای از گناه نبودن کارت باید تازه بهت اسکار پاکدامنی هم داد

اینکه گناه به گردنم باشه هیچ ولی بیشتر میترسم خواهرم حس بد پیدا کنه یا تو زندگیش تاثیر بذاره اونم مطمئنم هنوز نکیدونه چی به چیه ولی بلاخره که میفهمه 

حالا چرا خودت مادر نشدی خواهرت گفتی مادر بشه؟

نمیدونم هیچوقت خودم مادر نشدم همیشه اون مادر بود ، اخه ما بلد بودم ادای بچه در بیاریم اون نمیتونست 

خدایی ۱۴ ساله بچه نیست و همه چیو میدونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
کسی به من برچسب منحرف بودن نزد چون نیستم ، تاپیکم هیچ مشکلی نداره و سعی کردم در مناسب ترین حالت منظو ...

به نظرم حق داری احساس گناه کنی 

دختر بزرگی بودی 

خواهرتم بزرگ بوده

پسر عموتم بزرگ بوده

بسیار متعجب و حیران شدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
اینکه گناه به گردنم باشه هیچ ولی بیشتر میترسم خواهرم حس بد پیدا کنه یا تو زندگیش تاثیر بذاره اونم مط ...

چند سال گذشته؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
کسی به من برچسب منحرف بودن نزد چون نیستم ، تاپیکم هیچ مشکلی نداره و سعی کردم در مناسب ترین حالت منظو ...

عزیزم گارد نگیر منم نگفتم منحرفی. اتفاقا مشخصه از هم سنای خودت عقب تری و کلا از مرحله پرتی. همین جا هم که یه نگاه کردم خیلیا بهت توهین کردن. وقتی مسائل خصوصی در این سطح رو یه جای خصوصی مطرح می‌کنی، اگه همین الآنم کسی ازت سواستفاده نکنه بعدا یه جایی اینو چماق می‌کنه میزنه تو سرت. نمونه هاش فت و فراوونه

به نظرم حق داری احساس گناه کنی دختر بزرگی بودی خواهرتم بزرگ بودهپسر عموتم بزرگ بودهبسیار متعجب و حیر ...

آره میدونممم 😭 دقیقا درست میگی کاش حداقل پسر عموم ، دختر بود