2777
2789

زمانی که من ۱۴ سالم بود و خواهرم ۹ سالش بود (ولی در ظاهر شبیه کلاس اولی ها بود یعنی میگم جثه ضعیفی داشت)  پسر عموم هم ۱۱ سالش بود 

اینجوریه که ما خاله بازی میکردیم ، منو پسر عموم در نقش کودکی که چهار دست و پا راه میره بودیم و خواهرم در نقش مادرمون بود بعد من میگفتم که خواهرم از خودش بهمون شیر بده اون موقع اصلا نمیدونستم قضیه چیه الان احساس میکنم تجاوز بوده احساس گناه میکنم ، واقعا خیلی درگیرشم  اصلا نمیدونستم دارم چیکار میکنم میترسم  خواهرم تا یکی دوسال دیگه که اونم چشم و گوشش باز بشه اعصابش بهم بریزه 

بنظرتون یادشه ؟ 

الان پسر عموم اومده بود خونمون اتفاقی یاد اون کار افتادم😭😭😭

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 14سالم بود شوهرم دادن

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بیشتر ببینید