2777
2789

میخام کارکرده بخرم

حدود ۵۰ اینا میشه

گفتم ۲۰ تومن خودم کار کردم جمع کردم بقیشو باید شما بدی

بچه ها حتی همینم قبول نمیکنه هی میگه به من چه شوهر کن شوهرت برات بخره

دلمو میشکنه هی با اینکه وضعیت مالیش خوبه

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دره مهربونی وارد شو 

با قربون صدقه و دلبری 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمیدونم شماها چجوری از یکی درخواست پولو اینا میکنید 

من روم نمیشه حتی به بابام بگم آدامس میخوام 😪😂😂

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
بیشتر ببینید
بیخود کرده .. انقد غر بزن تا بده .. پولدارا از همه خسیس ترن بگو شاید تا صدسال دیگه شوهر نکردم

😐😐😐

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
بیشتر ببینید
واقعا خوبه؟چن سالته؟

۲۰ سال

بخدا برا کارم لازم دارم دوربینشو چون ادمینم

هی کارمو مسخره میکنه میگه هنر کردی میری دو تومن میگیری 

بخدا من دو تومن دو تومن جمع کردم تا شده بیست تومن🥲

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند