2777
2789
۵تا گفته هر س ماه سونو بدهالان برج س سونو دارم ولی میترسم خیلی

ترس نداره عزیزم،خیلیا دارن،مرتب هر چند ماهی ک دکترت گفته سونو بده،منم ۲ ماه پیش باید انجام میدادم ی مشکلی پیش اومد آخر ماه میرم ک خیالم راحت شه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیست. ک خوبه بدخیم نمیشه هیپواکو بده منکخ خیلی نگرانم

تحت نظر دکترت باش انشالله ک چیزی نیست

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
ممکنه بدخیم بشه آخه من سنی ندارمخیلی میترسم

ببین استرس خیلی بده،خب وقتی مرتب سونو ب موقع انجام بدی و تحت نظر باشی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش عزیزم

اره بیوپسی کردم دهنم سرویس شد. اما بابیوپسی توده بزرگ شد گفت حتما باید چکاب بشی اگر کوچیک نشه دربیار ...

باز خوبه خوش خیمه بدخیم نمیشه

ولی ازمن ممکنه بدخیم بشن میترسم سنی ندارم

چنتا دارم همش استرسسسس

باز خوبه خوش خیمه بدخیم نمیشهولی ازمن ممکنه بدخیم بشن میترسم سنی ندارمچنتا دارم همش استرسسسس

استرس بیشتر اونو میکشه سمت خودش.رها کن. امشب شب عزیزیه نذراقا امام رضا کن.سیب یا الویه هم نذر شهیدابراهیم هادی کن. برو سونو بی خبرمون نذار.دعاگوتم

اینو ندارم 

ولی یه ندول نزدیک تیروئیدم دارم باید سالی یکبار نمونه برداری انجام میدادم 

ولی از آخرین نمونه برداریم ۵ سال میگذره و نرفتم دیگه...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید