خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزدلم ممنونم ازحرفات که مثل آب روی آتیش قلبم❤️🫂🫂🫂🫂الهی هزاربرابرش به خودت برگرده گل قشنگم❤️❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲برای دلت پنجاه عددنظرآقاامام رضادارم حتمابرات صلوات میفرستم برای عاقبت بخیریت.....وخداالهی مامان وباباتوبرات حفظ کنه که نفسشون حقه🙏🤲
چقددددد شما خوش قلبو مهربونییییییییی .. بغضم گرف مرسی مرسییی مرسیییییی ک هستید و نشون میدید دنیا هنو ...
ای جان دلم و همچنین عزیزم خوب.وخوبی ازریشه ست پس مشخصه ریشه ی محکمی دارین که خوبی کردی وخوبی دیدی عزیزم منم نگاه خداروتوی تک تک حرفات حس کردم 🙂🫂بودن خداتوی نفس حق مشخصه 🫂🙂❤️دورسرت بگردم بمونی برامون 🙂❤️دلم وشادکردی بهم نشون دادی هنوزباانگیزه بایدباشم برای دنیاوزندگی وبچم بجنگم چقدرخوب که کامنتتودیدم🥺♥️♥️♥️♥️
تو خونه میخوری و میخوابی هر ماه مثل یه کارمند حقوق میگیری🥲
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام