2777
2789
عنوان

عجیب ترین سوالی که یکی ازتون پرسیده یا حرفی که بهتون زده چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 70 پست
لطفا ارتباطتو یا کم کن یا قط .. اگ خدا بخاد تو کسری از ثانیه ممکنه همه چیو عوض کنه .. همه چیز تو این ...

دورت بگردم حرفات مثل شکلات شیرین ودلچسبه آبجی.....می‌دونی یه ضرب المثل هست که میگن بی پولی سیگارشوآتیش میزنه بوش برای بقیه گندوزننده هست امایه پولدارهمون سیگاروآتیش می‌کنه بقیه میگن چه سیگارخوش بویی .....همش ازنداریه اگرپول داشتیم خونه داشتیم اینهمه جسارت نداشتن تویه خونه زندگی میکنم باهاشون اگرخونمم درست بشه بازم باهام هست اونی که میگه💔💔مرسی ازحرفات آبجی پس صبوربودن خوبه اولین نفر هستی که صبرمن براش چرت وخسته کننده نیست🙂🙂🙂مرسی ازحرفات برات آیت الکرسی میخونم گلم❤️🫂

دورت بگردم حرفات مثل شکلات شیرین ودلچسبه آبجی.....می‌دونی یه ضرب المثل هست که میگن بی پولی سیگارشوآت ...

عزیز دلی .. مرسی از لطفت🌹

بقول مامانم خدا اون بالا شاهدو ناظره .. بزار دل بشکنن بزار هرچی لایق خودشونه بگن روزی جایی میبینی همین آدما چقد محتاجت میشن .. غمت نباشه خواهر خدا ماهم بزرگه .. نمیزاره اینجوری بمونه .. درس میش همه چی .. انشالا خدا حاجت دلتو بده ب حق امام رضا .. ک برا خدا هییییچ چیزی غیر ممکن نیس .. ❤️🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلی .. مرسی از لطفت🌹بقول مامانم خدا اون بالا شاهدو ناظره .. بزار دل بشکنن بزار هرچی لایق خودشو ...

عزیزدلم ممنونم ازحرفات که مثل آب روی آتیش قلبم❤️🫂🫂🫂🫂الهی هزاربرابرش به خودت برگرده گل قشنگم❤️❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲برای دلت پنجاه عددنظرآقاامام رضادارم حتمابرات صلوات میفرستم برای عاقبت بخیریت.....وخداالهی مامان وباباتوبرات حفظ کنه که نفسشون حقه🙏🤲

عزیزدلم ممنونم ازحرفات که مثل آب روی آتیش قلبم❤️🫂🫂🫂🫂الهی هزاربرابرش به خودت برگرده گل قشنگم❤️❤️❤ ...

چقددددد شما خوش قلبو مهربونییییییییی .. بغضم گرف مرسی مرسییی مرسیییییی ک هستید و نشون میدید دنیا هنوز عادما خوب داره هنوووز مهربونی نفس میزنه .. خدا براتون جبران کنه بانووووو 😍😍😍😍 خدا بخاد خدا بسازه قشنگتره ❤️❤️❤️❤️

انرژی گرفتم از کامنتتون خیییلییییی تشکررر از انرژی مثبت تون 😍😍❤️❤️❤️🌱🌱🌱🌱

چقددددد شما خوش قلبو مهربونییییییییی .. بغضم گرف مرسی مرسییی مرسیییییی ک هستید و نشون میدید دنیا هنو ...

ای جان دلم و همچنین عزیزم خوب.وخوبی ازریشه ست پس مشخصه ریشه ی محکمی دارین که خوبی کردی وخوبی دیدی عزیزم منم نگاه خداروتوی تک تک حرفات حس کردم 🙂🫂بودن خداتوی نفس حق مشخصه 🫂🙂❤️دورسرت بگردم بمونی برامون 🙂❤️دلم وشادکردی بهم نشون دادی هنوزباانگیزه بایدباشم برای دنیاوزندگی وبچم بجنگم چقدرخوب که کامنتتودیدم🥺♥️♥️♥️♥️

مفت خوری اذیتت نمیکنه؟؟؟؟

تو خونه میخوری و میخوابی هر ماه مثل یه کارمند حقوق میگیری🥲

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید