2777
2789

سلام نی نی من ۳۴ روزشه تا ۲۰ روزگی شیر خودمو دادم از زور گرسنگی و نفخ شدید تا صبح ب خودش میپیچید و ده بار بیدار میشد شکم خودم نفخ شدیددد داشت دکتر بهم گفت حبوبات شیر . میوه . ابمیوه . کمپوت سبزی ممنوعه شیرم مث اب لوله کشی بود دیگ ولی زیاد . از بیس روزگی شیر خشک میدم این بچه انقد اروم و راحت میخوابه شبا دوساعت ببدار میشه حالا هرکی میرسهیساعت سرزنشم میکنه ک چرا شیر خودت ندادی این بچه دیگ ضعیف میشه مادرشوهرم ک میگفت بچه های شیر خشکی خنگن خیلی ناراحت میشم اینا رو میشنوم یعنی باید میزاشتم این طفلی گشنگی بکشه؟

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اینجا هم بهت میگن ...

از نظر یک عده مادر فقط مادری که زایمان طبیعی کرده و شیر خودشو میده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا باید به جز خودت و همسرت بفهمن داری شیرخشک میدی😐 عزیزم از قدیم گفتن در دربازه رو میشه بست ولی در دهن مردم و خیر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

ولی آنتی بادی هایی ک شیر مادر داره شیر خشک نداره

من خودم ب همه بچه هام بعد چند ماه شیر خشک دادم. شیر نداشتم ک بدم.ولی اگر شیر داری حتما در کنار شیر خشک بده ب بچت. چون شیر خشک آنتی بادی نداره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
شیر خودتم میدادی یمدت بد میگفتن وای چقد لاغر شدی وای إل شد وای بل.

بخدا تو اون ۲۰ روز زیر چشمام گود افتاده بود و رنگ و روم زرد وحشت ناک بچمم همش کلافه بود 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ولشون کسخلن اتفاقا شیر خشک بهتر ار شیر مادر چون ویتامین هاش بیشتر احساس سیرشدگی به بچه میده کمتر هم مشکل نفخ و گوز به لچه میده + شیر مادر چند روز اول خوبه بخوره برا یسری میکروارگانیسم هاش 

من انقدر راضی هستم 

شکر خدا شیر؟خشک دادم 

اون موقع از عذاب وجدان دو سال گریه زاری الانم افسردگی 

خدایی شیر خودمو میخورد الان عین خودم اعصاب؟ضعیف داغون بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

بیخودمیکنن  بهش فکرنکن منم تا۲۰روز پسرم فقط جیغ میکشید بردم دکتر معاینه کرد چون زودم دنیااومده بود استرس داشتیم دکترخندید گفت سالمه برو شیرخشک بده شیرت مثل ابه بچه از گشنگی هلاک شده  شیرخشک دادم طفلی بچم جیکش درنمیومد الانم ۹سالشه