تا آخرای سریال جودی بابا رو ندیده بود، فقط همون اوایل سایهشو دیده بود که پاهاش دراز بود، اسم و رسمش هم که نمیدونست، برا همین بهش میگفت بابا لنگ دراز
فکر کنم این بود دلیلش 😁😁
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
علت این بود که جودی ابوت دختر نقش اصلی این انیمیشن اون شخصیت بابا لنگ دراز رو سایشو میبینه که پاهاش دراز بوده یعنی سایش اینجوری میفته و هیچ تصویری دیگه ازش ندارع اونو نقاشی میکنه و در ذهن خودش باهاش حرف میزنه اینا دیگه اسم فیلم هم شد بابا لنگ دراز چون فک میکرد یه آدم پیر هم هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا آخرای سریال جودی بابا رو ندیده بود، فقط همون اوایل سایهشو دیده بود که پاهاش دراز بود، اسم و رسمش ...
البته دیده بود ولی نمیدونست بابالنگ درازه😁
هزاربارپیادهطوافکعبهکنیقبولحقنشودگردلیبیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻
وقتی پدر خوانده جودی اومد قیومتشو قبول کنه خودشو اصلا نشون نداد فقط سایه اش افتاد ک یه آدم دراز نشون داد اونم اسمشو گذاشت بابا لنگ دراز ولی بعدا شد همسر جودی .من با وجود دوتا بچه کل کارتونشو خودم تنهایی از اول تا آخر دیدم اون یکی دو روز😊😊😊