چرا همه مردم الان با اینکه تمام امکانات رفاهی مهیا هست بازم دارن میگن یاد قدیم بخیر ،اخه قدیم که بهترین ماشین آنها چهار پا بوده و خانه و برق و این همه راحتی نبوده ،تنها ی تنها امروز فقط اعتماد و محبت ب هم از میان رفته چرا ما نمیتوانیم مثل گذشته با اقوام و دوستان مهربان باشیم دلیلش چیه
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
قدیم خیانت کم بود، رفت و آمد ها زیاد بود، همه باهم دلسوز بودن، هوای همو داشتن، معمولا اونایی ک از جهت مالی متوسط بودن زیاد بود و تو یه سطح بودن، انقدر فساد نبود. همه ساده بودن.
نه الان ک....
اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از جمله کدوم بیمارستان کارمیکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا قدیم این همه استرس نبوده..این همه مریضی نبوده..همه صاف و ساده بودن.من بچگیم با همه همسایه هامون میرفتیم بیرون .الان همسایه ها بزور جواب سلامت رو هم میدن
[QUOTE=381570965]مث اینکع برات روضه خوندم خب میگم الان با پیشرفت علم و تکامل انسان مهر و محبت از بین رفته[/QUOTاکر انسان تکامل یافته بود که مهر و محبتش از بین نمیرفت
پس مشکل از نسل ما هست یا زمان این بلا رو بر سر ما اورده
تکنولوژی
اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از جمله کدوم بیمارستان کارمیکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.
یعنی باید مثل انسانهای اولیه باشیم که بهم مهر و محبت کنیم
کی گفته مثله انسان های اولیه
منظورم ۵۰ سال پیشه