2777
2789

چرا همه مردم الان با اینکه تمام امکانات رفاهی مهیا هست بازم دارن میگن یاد قدیم بخیر ،اخه قدیم که بهترین ماشین آنها چهار پا بوده و خانه و برق و این همه راحتی نبوده ،تنها ی تنها امروز فقط اعتماد و محبت ب هم از میان رفته چرا ما نمی‌توانیم مثل گذشته با اقوام و دوستان مهربان باشیم دلیلش  چیه

گوشی و فضای مجازی خانواده رو از هم دور کرده

قدیما صمیمیت بیشتر بوده

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بیشتر ببینید

قدیم خیانت کم بود، رفت و آمد ها زیاد بود، همه باهم دلسوز بودن، هوای همو داشتن، معمولا اونایی ک از جهت مالی متوسط بودن زیاد بود و تو یه سطح بودن، انقدر فساد نبود. همه ساده بودن.

نه الان ک....

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع مردم عادی و ساده بودن

خیانت اونقدی رواج نداشت

رل نبود

پارتی نبود

مشروب رواج نداشت

گوشی نبود

برای همین همه باهم بهتر بودن هرجی انسان داره به تکامل بیشتری میرسه همه چی بدتر میشه

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید
اون موقع مردم عادی و ساده بودنخیانت اونقدی رواج نداشترل نبودپارتی نبودمشروب رواج نداشتگوشی نبودبرای ...

خوب چرا الان نباید ما هم مثل پدرانمان زندگی رو با محبت ب هم ادامه بدیم 

خوب چرا الان نباید ما هم مثل پدرانمان زندگی رو با محبت ب هم ادامه بدیم

مث اینکع برات روضه خوندم

خب میگم الان با پیشرفت علم و تکامل انسان مهر و محبت از بین رفته

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید
پس مشکل از نسل ما هست یا زمان این بلا رو بر سر ما اورده

تکنولوژی 

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بیشتر ببینید
[QUOTE=381570965]مث اینکع برات روضه خوندم خب میگم الان با پیشرفت علم و تکامل انسان مهر و محبت از بین ...

اصن ولش🤦🏼‍♀️

بیشتر ببینید
یعنی باید مثل انسانهای اولیه باشیم که بهم مهر و محبت کنیم

کی گفته مثله انسان های اولیه 

منظورم ۵۰ سال پیشه

بیشتر ببینید