سلام دوستان من فقط تاپیک زدم اینو بپرسم از دوستانی که کنکور تجربی امسال دادن با توجه به اینکه سطح سوالات نسبت به سال های قبل سخت بود برای کنکور اردیبهشت میانگین درصد چند میتونه قبولی پزشکی باشه یعنی تراز بالای ۹۰۰۰ میده ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
پزشکیتراز نهایی ۹ تا ۱۰تراز کنکور ۸.۵ تا ۹اینا پایه ترین حالت ممکنه که دولتی جاهای ضعیف بیاری
الان که تراز کنکور نیومده ولی تخمین رتبه که میزنم با اردیبهشت پارسال که خیلییی راحت بود و تیر حدودا تراز ۹۱۰۰ میده بهنظرت امسال چقدر میشه ترازم و اینکه دیگه فعلا امید بستم به تیر