یعنی چی تنوع طلبی زشته واسه یه دختر مگه کفشه هر روز عوض کنی دستمال کاغذی کنیستی فردا دیگه میشه عادتت هر روز با یکی نمیتونی تو زندگیت دوام بیاری
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین منم بعضی وقتا بی دلیل از پارتنرم خیلییی بدم میاد میگم بزاره بره دلمو میزنه میرم کات میکنم دو روز دیگ مث چی پشیمون میشم خودم میفتم به غلط کردن که خب خیلی بده باعث میشه نبودت واس شریکت عادی شه به مرور زمان
واسه همین میگم تو بش بگو چن روز باهم در ارتباط نباشیم بهونه بیار بگو یکاری دارم درس دارم یچیزی بگو ببین دوریش تحمل میکنی ؟اگ دیدی نه حست نمیاد خیلی منطقی بش بگو نزار دلش بشکنه حتی توضیح بده ک پای نفر سومی وسط نیس چون ممکنه فک کنه بخاطر یه پسر دیگ اونو ول میکنی
هرچند کارت واقعا اشتباه بوده وقتی میدونسی پسرا زود دلتو میزنن با یه طرف وارد رابطه شدی
دست خودم نیستاگه همینطور ادامه پیدا کنه نه ازدواج میکنم و نه وارد رابطه میشم
جدی میگم گلم قصد توهین ندارم شاید الان اثرش رو نمیبینی یه روز ب خودت میایی میبینی فایده نداره دیگه خیلی مراقب باش
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
من نمیدونم چقد دوست داره و حسش بت واقعیه یا قصدش جدیه یا نه ولی تو زندگیت بچسب به کسی ک عاشقته ن کسی ک خودت عاشقش باشی این روزا پسر عاشق خیلی کمه اینو کسی بت میگ ک با تک تک سلولاش درد خیانت و بی توجهی رو چشیده
پس اگ قصدش جدیه خوشی نزنه زیر دلت بازم درکل منطقی فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر ولی لطفا با احساس کسی بازی نکن
اگ کنار کسی دیگ ببینیش طاقتش داری؟فق همینه ک ضربه میزنه وگرنه اگ فک کنم تاابد سینگل میمونه من فرار میکنم از دس پارتنر سمیم ولی میدونم تحمل دیدنش کنار کسی دیگ برام سخته🥲😂
دست خودم نیستاگه همینطور ادامه پیدا کنه نه ازدواج میکنم و نه وارد رابطه میشم
منم یه سال پیش شرایط تورو داشتم اون برون گرا من درون گرا و منطقی. بعضی وقتا که حوصلشو نداشتم یه حرفایی بهش میزدم که تا مغز استخونش بسوزه و باهام کات کنه ولی درکمال تعجب کات نمیکرد. نشستم با خودم فکر کردم بعضی دخترا رو دیدم که در به در گدایی عشق میکنن بعد من اینجوری ناشکرم((((:
هیچی دیگه... هنوز باهمیم و حتی عاشق تر از قبل
اون لحظه که دیدم دوستاش بهش گفتن کات کن مگه دختر قحطیه به خودم اومدم. ادم تا از دست دادن رو تجربه نکنه قدر نمیدونه
بعدم اینجور رابطه ها بی سروته هستن خودم بودم توشون دیدم دیگ ازدواج بهتره اگ ادم میخواد تنها نباشه کسی ام کلا قصد بودن با کسی رو نداره بهتره تنهایی خوش بگذرونه دیگ