2777
2789
پارتنرم نیس هنوز

ادم یه مدلی ایه یکم  

بنظرم تا وقتی خودت مطمئن نیستی که رابطه اوکیی دارید دوستات و با دوستاش اشنا نکن چون چهار روز دیگه دیدی بهم نمیخورید و کات شد دیدن دوستات کنار خودش و دوستاش و شنیدن  اسنکه چیکار مسکنه با کیه کجاست از دهن دوستات خیلی سخته 

😔              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ادم یه مدلی ایه یکم بنظرم تا وقتی خودت مطمئن نیستی که رابطه اوکیی دارید دوستات و با دوستاش اشنا نکن ...

درسته‌

موافقم

نه اصلا اشنایی ایجاد نمیکنم

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

یک پسر بدرد نخور هست و منظورش اینه: دوستات رو جور کن. این یه اصطلاحه که جوجه بکش. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
بنظرم زشته بپرسم چون میگه یعنی دختر به این سن همچین چیزی نمیدونه😐😂

اصلا زشت نیست خودت و راحت بروز بده  و راحت بپرس  پرسیدن از خود اون ادم باعث میشه خیلی سوتفاهم ها به وجود نیاد و بهتر بشناسیش  نمونش اینکه بعضی بچه ها فکر میکردن منظورش درخواست رابطه جنسی هست 

😔              

رابطه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

جالبه

بقیه 200 تا نظر متفاوت زیر 2 ثانیه گفتن
خود خدا هم اینقد چیزیو نمیفهمید

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

مثال مرغ و زده که یه عالمه جوجه میاره میگه خیلی بچه بیاری

نه عزیزم جوجه کشیدن یک اصطلاحه از زبان انگلیسی عامیانه هم وارد شده. پسرای دخترباز استفاده می کنن به معنی اینکه دوستات رو هم برای من و دوستام جور کن. یعنی دختر ها رو در حد جوجه می بینن که برای خودشون بکشن. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

ببین من معنی منحرفانه شو نمیدونم

ولی پسر داییم میگه جوجه کشی میکنه یعنی جوجه های پرنده هارو میفروشه😐

اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن.  وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بیشتر ببینید