2777
2789

دخترخالم روانشناسی خونده این بچه خیلی فعاله همش تو سمیناره کلاس های تخصصی میگفت سرکلاس همش فعال اکتیو بودم سوال میپرسیدم تایم آخر کلاس میرفتم پیش استاد باهم سر به موضوع حرف میزدیم خیلی آشنا پیدا کرد تموم استاد ها میشناختنش الان تو دو تا کلینیک تخصصی کار میکنه مطب داره ولی ارشد بالینی گرفت

درآمدش خیلی خوبه ولی خیلی روانشناس بیکار دیدم به نظرتون مهمه؟ نصف بیشتر بیمارش استاداش معرفی میکنن مثلا پیرن حوصله ندارن به دختر خالم معرفی میکنن ولی بهش اعتماد دارن

یه استادی داشتیم تو دانشگاه اتفاقا استاد رشته ما نبود ولی به رشته ما علاقه داشت و توش مهارت داشت

برامون صحبت می‌کرد میگفت وقتی با کسی آشنا میشید رشته‌اتون رو بگید میگفت تو مجازی تو یه گپ خودتون معرفی می‌کنید بگید فلانی با فلان سن از فلان شهر شغل و رشته‌ام اینه اینجوری اگه کسی نیاز به مهارت شما داشته باشه میدونه شما هم هستی

خودش هم همینجوری پروژه گرفته بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مهم هست. ارتباط اجتماعی قوی و اعتماد به نفس بالا باعث میشه فرد بتونه networking انجام بده و احتمال موفقیت شغلی بالا میره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم