2777
2789
عنوان

قربون پلیسای گلمون بشم🥺❤️

162 بازدید | 7 پست

امروز با دوستم رفته بودیم بیرون تیپ من بد نبود حالا.. ولی دوستم خیلی وحشتناک تیپ زده بود .

یک پسره افتاده بود دنبال مون .

دوستم سرش داد گفت گمشو برو از پیش مون .

بعدش دیدم چند دقیقه نشده گرفتنش پسره رو 

پلیسه اومد گفت بیا بیا اولش ترسیدم بعدش رفتم گفتم آره خودشه چون مارو دیده بود 😘😘

از این به بعد پسرا مزاحمم شدن میرم بهشون میگم خیلی خوب میشه بندازنشون تو گونی 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این به بعد پسرا مزاحمم شدن میرم بهشون میگم خیلی خوب میشه بندازنشون تو گونی 😂

اولش نمی‌خواستم بگم این بوده چون دلم سوخت واسش اما بعدش چون فهمیدم دیدن مجبورم شدم گفتم 

اولش نمی‌خواستم بگم این بوده چون دلم سوخت واسش اما بعدش چون فهمیدم دیدن مجبورم شدم گفتم

اصلا دلم نمی سوزه برای خیابونیا وقتی با وقاحت تمام میاد الفاظی که شایسته خانوادش هستن رو به دختر خانما میگه همون بهتر بگیرنشو ادمش کنن خانوادشون که نتونستن حداقل این عزیزان شانسشونو امتحان کنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

دمشون گرم خدا خیرشون بده

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
اصلا دلم نمی سوزه برای خیابونیا وقتی با وقاحت تمام میاد الفاظی که شایسته خانوادش هستن رو به دختر خان ...

یعنی میخواستم برم دستشو ببوسم خدا واقعا خیرشون بوده گرچه تیپ دوستم واقعا بد بود 

یعنی میخواستم برم دستشو ببوسم خدا واقعا خیرشون بوده گرچه تیپ دوستم واقعا بد بود

خدا خیرشون بده واقعا دمشون گرم 

بیشتر ببینید