2777
2789

مسافرت و شنا تو دریا 

عروسی رفتن اونم تو خونه مسجدی نشستن با پذیرایی چای و شیرینی زبون و میوه و آخر مجلس اون شاخه نباتای گچی مجسمه ای 

عروسک بازی و لباس و رختخواب دوختن براشون 

گل بازی و اشکال مختلف ساختن از گل 

تو حیاط خوابیدن زیر نور ماه و ظهر زیر نور خورشید داغ 

خرید کردن کلی برای هم خودم هم خونه 

رنگ کردن موهام اونم مشکی پر کلاغی دلم لک زده برای موی مشکی 

رفتن ب بلوار فرودگاه و خوردن شام و چایی و تا نصفه شب اونجا موندن 

رفتن ب بازار رضا و دیدن اجناس رنگا وارنگ و پاساژهای اطرافش 

رفتن ب پارک با دخترم ک اون بره تو شهر بازیش منم چای و خوراکی بخورم و از دیدنش و بازی کردنش لذت ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ب خوبی خوشی بری عزیزم

زنده باشید قسمت شما هم بشه زود بری 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بیشتر ببینید
مسافرت و شنا تو دریا عروسی رفتن اونم تو خونه مسجدی نشستن با پذیرایی چای و شیرینی زبون و میوه و آخر م ...

کلی چیزایی که می خوای مشخصه خیلی وقته تجربه نکردی 

ایشالا یکی یکی همین ماه تجربه میکنی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بیشتر ببینید
گیتار زدن گیتار دارم اما بلد نیستم چون کلاساش نرفتم دعا کنید زود خوب بشم بتونم یاد بگیرم

ایشالا که زودتر خوب میشی 🩷

بیشتر ببینید