2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 37062 بازدید | 1657 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📿

🌀برای بی خوابی سه مرتبه بخوان:

قُلْ لَوْ كانَ الْبَحْرُ مِداداً لِكَلِمَاتِ رَبّی لَنَفِدَ الْبَحْرُ قَبْلَ أَنْ تَنْفَدَ کَلِماتُ رَبّی وَ لَوْ جِئنا بِمِثْلِهِ مَدَداً

🔺و از جای خود حرکت نکن، اگر تکان خوردی دوباره آن را بخوان.

📚دو هزار دستورالعمل مجرب، ص۳۹٠

📿

🤍سورهٔ الرحمن

🌸هر که سورهٔ الرحمن را بخواند شکر نعمت‌های خداوند را به جا آورده و خداوند به ضعف او ترحم می‌کند. هر چیزی عروس دارد و عروس قرآن، الرحمن است. هر که آن را بشنود از درد دل و درد کلیه سالم بماند و اگر بر موم و یا چشمی که درد می‌کند ببندند برطرف شود و اگر به دیوار خانه بیاویزند جانوران زمین از آن خانه فرار کنند.

📚ختوم و اذکار ۱۶۵/۱

یعنی چی با تربت امام حسین؟🥲

📿

🌼رفع بیماری

🍃تکرار لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللّٰهِ الْعَلیِّ العَظیم موجب رفع بیماری می‌شود و مجرب است.

📚مخزن تعویذات، ص۳۳

📿

💠طلب فرزند

🌷از امام صادق علیه‌السلام منقول است که فرمودند: شخصی شکایت کرد که من صاحب فرزند نمی‌شوم. حضرت فرمود: هنگامی که خواستی نزد همسرت بروی این سه آیه را بخوان به خواست خداوند به تو فرزند عطا کند.

🕊وَ ذَاالنُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغاضِباً فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنادىٰ فِي الظُّلُماتِ أَنْ لا إِلٰهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنّي كُنْتُ مِنَ الظّالِمينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنينَ وَ زَكَريّا إِذْ نادىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْني فَرْدًا وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثينَ (سورهٔ انبیاء، آیه ۸۷ تا ۸۹)

📚حلیة المتقین ۱۴۳ باب چهارم، فصل هفتم