2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 36922 بازدید | 1657 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📿

❇️هر که سوره مائده را بنویسد و با خود همراه داشته باشد از دردها و ورم‌ها عافیت یابد و هرگاه در صندوق یا در کالا بگذارد از ضایع شدن و دزدیدن ایمن باشد.

📚ختوم و اذکار، ص۱۳۶

📿

🦋اجابت مقاصد و مطالب مهم در سه روز

🌻این عمل برای رسیدن به مقاصد و مطالب مهم، یقینی است!! و تا سه روز به اجابت خواهد رسید. به مدت سه روز در وقت طلوع آفتاب به سجده رفته و سه مرتبه سورهٔ والشمس را بخوان. در آیهٔ شریفهٔ «فَالْهَمَها(آیه۸)» حاجت خویش را در ذهن تصور کند، شروع ختم چهارشنبه و پایان آن روز جمعه باشد.

📚منتخب الختوم، ص۴۳/صحیفة المهدیة، ص۶۶

📿

💢برای در امان ماندن اموال از تباهی می‌نویسی: 

🌴بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحيمْ يا حافِظً لا مُعينَ لَه وَ يا مَنْ نِعَمَهُ لا تُحْصىٰ أَنْتَ قُلْتَ وَ قَوْلُكُ الْحَقُّ: إِنّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحافِظونَ و آن را همراه آنها قرار میدهی. استاد علامه میرزا سید حسن شیرازی گفت بارها آزموده ام.

📚دوهزار دستورالعمل مجرب، ص۴۵۷

📿

🔴محفوظ از خشم خدا در روز قیامت

🌻رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود: هر که سورهٔ بَلَد را بخواند خداوند، او را از خشم خود در قیامت حفظ می‌کند.

📚تفسیر نمونه ۴۳۸/۲۶

سلام عزیزم تورو خدا برای بدهی سنگین به من بگو

دعا جهت جلب محبت یا اداء قرض :

هر کس سوره طلاق را به نیت جلب محبت یا اداء قرض 21 مرتبه بخواند نافع خواهد بود و به تجربه نیز ثابت شده

است سه مرتبه خواندن این سوره موجب توسعه در رزق نیز می شود

( منتخب الختوم ص 42 )