2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 37074 بازدید | 1657 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

📿

💢وسواس، قرض، پریشانی، بیماری مکرر

✍🏻رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود: هیچ شدتی برای من روی نداد مگر آن که جبرئیل نزد من آمد و گفت: این را پس از هر نماز واجب بخوان که برای وسواس و قرض و پریشانی و بیماری مکرر باید این دعا را خواند: 

تَوكَّلْتُ عَلَی الْحَیِّ الَّذی لا یَموتُ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذی لَمْ یَتَّخِذْ وَ لَداً وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ شَریکُ فِی الْمُلْكِ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلیٌ مِنَ الذُّلِّ وَكَبِّرْهُ تَكْبيراً.

📚مجموعه آثار شیخ عباس قمی ۶٠/۲

📿

💌مهربان شدن شوهر

🍃هر گاه زنی که شوهرش از او راضی نیست این آیه را بر شیرینی بخواند و بدمد و به شوهرش بدهد تا بخورد ان‌شاءالله شوهرش با او مهربان خواهد شد:

«وَ مِنْ النّاسِ مَنْ یَتَّخِذُ مِنْ دُونِ اللهِ أنْداداً یُحِبّونَهُمْ کحُبِّ اللهِ وَ الَّذینَ آمَنوا أشَدُّ حُبّاً لِلّٰهِ وَ لَوْ یَرَی الَّذینَ ظَلَموا إذْ یَرَوْنَ الْعَذابَ أنَّ الْقُوَّةَ لِلّٰهِ جَمیعاً وَ أنَّ اللهَ شَدیدُ الْعَذابِ»

✨سورهٔ بقره، آیه۱۶۵

📚مخزن تعویذات، ص۶۱و۶۲

📿

❇️ختم سریع التأثیر

🌼ختم ۱۴٠٠٠ صلوات از ختم‌های مجرب و سریع التأثیر است خصوصاً برای شفای مریض ابتدا نذر کند که اگر مریض او خوب شد یا به حاجتش رسید ثواب تمامی صلوات ها را به امام کاظم موسی بن جعفر علیه‌السلام هدیه کند و زمانی که به حاجتش رسید البته به نذر خود وفا کند.

📚شرح حال وفائی شوشتری

💍نماز مجرب برای ازدواج با همسر مناسب

🌸مرحوم محدث نوری از حضرت علی علیه‌السلام نقل کرده است: هر که می‌خواهد ازدواج کند دو رکعت نماز بخواند. در هر رکعت بعد از حمد، سوره یس را خوانده، بعد از نماز حمد الهی را به جای آورد (الحمدالله را صد مرتبه بگوید) و ثناء الهی را نیز به جای آورد سپس این دعا را بخواند.

🤲🏻سپس حضرت فرمود: هر کس این عمل را انجام دهد هر آن چه از خداوند خواسته به او داده خواهد شد.

📚الصحیفه العلویة الثانیة، ص۲٠۳و۲٠۲

📿

🕊دعا در این وقت بالا می‌رود

🍃حضرت امام صادق علیه‌السلام فرمودند: هرکس دعا کند و نام پیامبر خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله را نبرد، دعا گرداگرد سرش می‌چرخد، پس آنگاه که نام پیامبر خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله را متذکر گردد، دعا بالا می‌رود.

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻

📚سمت خدا، ص۴۳

پس برای بچه دار شدن نبود

📿

💠 بچه دار شدن 

✍🏻شخصی به خدمت امام باقر علیه‌السلام از کمی فرزند شکایت کرد. آن حضرت فرمود: سه روز پس از نماز صبح و عشاء هفتاد مرتبه سبحان الله و هفتاد مرتبه استغفار کن و سپس این آیه را بخوان: 

🕊«أسْتَغْفِرُ رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفّاراً یُرْسِلُ السَّماءَ عَلَیْکُمْ مِدراراً وَ یُمْدِدْکُمْ بِأمْوَالٍ وَ بَنینَ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ جَنّاتٍ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ أنهاراً» و در شب سوم اگر با همسر خود نزدیکی خداوند، پسری که سالم و صالح باشد به او عنایت کند.

✨سورهٔ نوح، آیه ۱٠_۱۲

📚حلیة المتقین ۱۴۴ فصل هفتم

📿

✅امام علی علیه‌السلام :

🔹قرائت سوره فاتحه مانع غضب ربّ است.

🔸قرائت سوره یسٓ مانع از تنگدستی می‌شود.

🔹قرائت سوره دخان مانع از احوال و هول و هراس روز قیامت خواهد شد.

🔸قرائت سوره واقعه مانع از فقر می‌شود.

🔹قرائت سوره ملک مانع از عذاب قبر می‌شود.

🔸قرائت سوره کافرون بازدارندهٔ از کُفر است به وقت نَزع و جان کندن.

🔹خواندن سوره ناس مانع از وسواس خواهد شد.

📚شمس المعارف الکبری، ص۱۷۵

📿

🌴سورهٔ حج

🔹هر که سورهٔ حج را در هر سه روز یک مرتبه تلاوت کند آن سال به پایان نرسد که به زیارت خانه خدا مشرف شود و اگر در آن سفر فوت کرد داخل بهشت گردد. ۱

🔸هر که سورهٔ حج را بخواند خداوند متعال ثواب حج و عمره را به او می‌دهد و پاداش کسانی که تا روز قیامت حج و عمره به جا آورده یا می‌آورند کرامت فرماید. ۲

📚۱.ختوم و اذکار ۱۴۳/۱

📚۲.تفسیر نمونه ۱۴/۱۴

📿

🧅افزایش روزی

شب چهارشنبه سه لقمه از غذایت را با پیاز بخور و پیش از خوردن هر لقمه بگو: اَللَّهمَّ الْعَنْ مُعاوِیَةَ وَالْعَنْ مَرْحَبَ الْخِیْبَریّ.

⚡️مرحوم علامه پدر بزرگوارم برایم بازگو کرد: هیچ تردیدی در تأثیر این ذکر نباید داشت و به انجام دهندهٔ آن، همان هفته روزی می‌رسد. آن مرحوم هر هفته این ذکر را ادامه می‌داد.

📚تحفة الرضویه

📿

💠طلب فرزند

✍🏻امام رضا علیه‌السلام فرمود: اگر زن نازایی طالب بچه باشد باید هفت روز روزه بگیرد و در وقت افطار ۲۱ مرتبه با صدق و صفای دل ذکر شریف المُصَوِّر را بخواند و بر آب بدمد و بیاشامد خداوند متعال فرزند صالح به او کرامت فرماید.

📚ختوم و اذکار، ص۱٠۸

📿

⭐️ثروتمند شدن به گونه ای که از حساب آن عاجز باشید!

🍃در سه شب جمعه پشت سر هم، دو رکعت نماز بخوانید در هر رکعت ده مرتبه سورهٔ حمد و یازده مرتبه سورهٔ توحید خوانده و بعد از نماز صد صلوات بفرستید.

📚مخازن، ص۳۱۲