2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 37055 بازدید | 1657 پست

📿

🔰اسم اعظمی که حضرت خضر به امام علی علیه‌السلام تعلیم داد

✍🏻در تفسیر مجمع البیان ذیل سوره اخلاص آمده است که : امیرالمومنین قبل از غزوه بدر، حضرت خضر علیه‌السلام را در خواب مشاهده می فرمایند و به او می‌گویند چیزی به من بیاموز تا بدان وسیله بر دشمنان نصرت يابم. جناب خضر علیه‌السلام به ایشان می گویند، بگو: «يٰا هُو يٰا مَنْ لٰا هُو الّاٰ هُو» 

🔆امام علی علیه‌السلام در صبح آن شب، حکایت رؤیای شب گذشتهٔ خویش را برای رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله نقل می‌نمایند. حضرت رسول به ایشان می‌فرمایند: یا علی به تو اسم اعظم تعلیم داده شده است.

📿

📌امام رضا علیه‌السلام: کسی که سورهٔ صافات را در هر جمعه مرتباً بخواند و ترک ننماید :

🔹از هر آفتی محفوظ ‌می‌ماند

🔸هر بلایی در دنیا از وی دفع می‌شود

🔹رزقش وسیع می‌گردد

🔸هیچ سوء و بدی در مال و بدن و فرزند او از شیطان و اشخاص زورگو و دارای عناد و دشمنی، به او نمی‌رسد

🔹اگر در آن روز، و شبِ آن روز بمیرد، خدای سبحان، او را از قبرش، شهید مبعوث می‌فرماید.

📚خزائن، ص۳۴۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📿

🌷امام جعفر صادق علیه‌السلام: کسی که با تسبیح تربت یک مرتبه «سُبْحٰانَ الله» بگوید:

🔹چهارصد حسنه برای او نوشته می‌شود

🔸چهارصد گناهش برطرف می‌شود

🔹چهارصد درجه‌اش بالا می‌رود

🔸چهارصد حاجتش برآورده می‌گردد.

📚مصباح‌المجتهد،شیخ‌الطائفه(قدس‌سره)

📿

🚫رفع وسوسهٔ شیطان

✍🏻از حضرت صادق علیه‌السلام نقل شده که فرمودند: برای دفع وسوسه شیطان دست بر سینه خود بکش و بگو: 

«بِسْمِ اللهِ وَ بِاللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ لاحَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ، اَللّـٰهُمَّ امْسَحْ عَنّی ما أَحْذَرُ».

🔺سپس دست خود را بر شکم میکشی و این ذکر را سه مرتبه تکرار میکنی که ان‌شاءالله بر طرف می‌شود.

📚بحارالانوار،ج۹۵،ص۱۳۸

📿

💠دستور امام هادی علیه‌السلام برای بچه دار شدن

✍🏻علی بن محمد صیمری کاتب گوید: «با دختر جعفر بن محمد کاتب ازدواج کردم و او را بسیار دوست داشتم، اما از این ازدواج فرزندی نصیبم نشد. به سراغ امام هادی علیه‌السلام رفتم و داستان خود را برای او باز گفتم. 

💍او تبسّم کرد و فرمود: انگشتری فراهم کن که نگینش فیروزه باشد و بر آن بنویس: «رَبِّ لٰا تَذَرْني فَرْداً وَأنْتَ خَيْرُ الْوٰارِثینَ» 

🌷صیمری گوید: به دستور حضرت عمل کردم، یک سال نگذشت که از آن همسر پسری روزی ام شد.»

📚نور الثقلین، ج۳، ص۴۵۶

📿

⚠️نتیجهٔ دعا نکردن

🔹حضرت اباعبدالله امام جعفر صادق علیه‌السلام فرمودند: هرکس از فضل و بخشش خداوند چیزی درخواست نکند، به تحقیق فقیر و تهیدست می‌گردد.

📚سمت خدا، ص۱۶

📿

⚜نماز حاجت

🔹مرحوم نائینی می‌گوید: بین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز حاجت بخواند سپس بگوید: 

یا مَنْ یُجیبُ الْمُضْطَرِّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السّوءِ یا رَبِّ یا رَبِّ یا رَبِّ یا عَبّاسُ بْنِ عَلیِّ بْنِ أبی طالِب الْاَمانُ الْاَمَانُ الْاَمانُ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى.

🔸این عمل را چهل روز انجام دهد و زمانی که به حاجت خویش رسید یک روز دیگر نیز اضافه کند.

📚گوهر شب چراغ 

📿

💠اگر خواستید در خواب چیزهای عجیب ببینید یا حاجتی درخواست کنید:

✍🏻هفت مرتبه سورهٔ زلزال را در شب‌های دوشنبه و یا پنجشنبه در حالی که با طهارت باشی بخوان سپس بگو: 

یا مَلائکةَ رَبّی بِحَقِّ هٰذِهِ السّورَةِ وَ مَنْ أنْزَلَها وَ مَنْ نُزِلَتْ عَلَیْهِ وَ بِحَقِّ أسْماءِ اللهِ عَلَیْکُمْ وَ آیاتِهِ التّامَّةِ کُلّها اِلّا ما أخْبَرْ تُمونی فی لَیْلَتی هٰذِهِ (و حاجت خود را بگوید) در خواب آن چه می‌خواهی می‌بینی.

📚گوهر شب چراغ ۱۱۴/۱

📿

💢رفع سردرد

✍🏻حبیب سیستانی به حضرت باقر علیه‌السلام شکایت کرد که هفته ای دو مرتبه مرا درد شقیقه می‌گیرد. حضرت فرمود: 

🌻دست را بر آن جانب که درد می‌کند بگذار و بگو: «یا ظاهِراً مَوْجوداً وَ یا باطِناً غَیْرَ مَفقودٍ اُرْدُدْ عَلیٰ عَبْدِکَ الضَّعیفِ أیادیکَ الْجَمیلَةَ عِنْدَهُ وَ أذْهِبْ عَنْهُ ما بِهِ مِنْ أذَیِّ إنَّکَ رَحیمٌ وَدودٌ»

📚حلیة المتقین، ص۲۹۲