2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

37346 بازدید | 1657 پست

سلام  خواهشا کسایی که به خدا ایمان ندارن نیان

میخام از معجزه ها

و نعمت های قشنگی که خدا داده بهمون صحبت کنم

بچه ها هرکس معجزه یا چیزی دیده لطفا بگه

و اینکه بچه ها شنیدین میگن

توی خونه هرکس قران هست باید هر روز قران خونده شه اگه طرف مومنه وگرنه واقعا کم کاری کرده برای اخرتش

میخام تک تک ذکرا و دعاهایی که بلدم و و فواید تک تک سوره هارو براتون بگم

مشکلاتی همچون

ازدواج 

طلبکاری

بیماری

بدهی

دعوای زن وشوهری

سیاست شوهرداری

دخالت خانواده شوهر

توشه اخرت

حافظه

حرف گوش کردن شوهر   هر سوالیییی داشته باشین بهتون میگم و توضیح میدم 

خوندن سوره زمر به نیت اشتی و منت کشیدن شوهرت

خوندن سوره یوسف افزایش مهر محبت بین زن شوهر

1001 مرتبه گفتن ذکر یا ودود خیلیییی تاثیر داره و

44مرتبه این ایه رو بخون فوت کن به قند بده شوهرت بخوره عشقش بهت زیاد میشه

یا مُقَلِّبَ القلوب قَلِّب قَلبَها و روحَها و جَسدَها علیٰ مَحبَّتی و عشقی و اُنْسی و اُلفَتی و مَوَدَّتی و قبولِ قَوْلی بِحَقِّ یا بَدوح و یا وَدود اَجِب دَعوتی یا وَصْلائیل

طبق روایت های قرانی واقعا جواب میده

ایه 49سوره ذاریات رو بنویس تو برگه بنداز دور گردنت بختت رو باز میکنه خواستگار زیاد میکنه

و خوندن سوره یاسین ازدواجتو زودتر میکنه مثلا خدا ازدواجتو انداخته یکسال بعد با خوندن این سوره میشه 6ماه بعد مثال بودش

و به مدت 40روز ،هرروز گفتن 125تا ذکر یا لطیف

هر کدوم از این 3تا رو انجام بدی اوکیه ولی ایه رو حتما بنویس بنداز گردنت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام صادق علیه السلام فرمودند: از قرائت سوره الرحمن و عمل به آن غافل نباشید زیرا این سوره در دل منافقان استقرار نمی یابد. در روز قیامت خداوند این سوره را به شکل انسانی در بهترین شکل و خوشترین بو وارد می کند تا اینکه در جایگاهی که نزدیکتر از آن وجود ندارد نزد خداوند می ایستد آنگاه خداوند می فرماید چه کسی در دنیا همواره تو را قرائت می کرد؟ سوره الرحمن در جواب می گوید ای پروردگارم فلان و فلان پس از آن چهره ایشان سفید و نورانی می شود خداوند به این گروه می فرماید هر کس را که دوست دارید شفاعت کنید آن گاه خداوند می فرماید به بهشت وارد شوید و هرجایی که دوست دارید سکونت گزینید

طبق روایت های قرانی واقعا جواب میدهایه 49سوره ذاریات رو بنویس تو برگه بنداز دور گردنت بختت رو باز می ...

منو لایک کن اگه یادت نمیره🤬🤬🤬

هنوز از دستت عصبانیم سر اون تگ نکردنت🤬🤬🤬

خیلی ام جدی ام 🗣🗣

😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
واسه اشتی دادن دو تا جاری ذکری نداری

برای ایجاد صلح و آشتی و رفع هر گونه بحث و اختلاف میان زن و شوهر، پدر و پسر، مادر و دختر و در مجموع اعضای خانواده، آیه الکرسی شریفه را بیست و یکبار (پس از هر بار قرائت آیه الکرسی یکبار هم معوذتین بخواند) بر مقداری نمک بخواند و نمک را در چهارگوشه منزل بپاشد.

در هنگام پاشیدن نمک هم یکبار آیه الکرسی بخواند. سپس نمک پاشیده شده باید تا مدت سه روز در آن مکان باقی بماند و روز سوم به بعد آنرا جمع کند. عمل فوق به اذن خداوند تبارک و تعالی بسیار مجرب و موثر است.(برگرفته از کتاب کنوز آل محمد استاد بابایی)