2777
2789

نمیگم بابای خودم بده خداروشکر تا جایی که تونسته واسم تلاش کرده اما هیچ سیاستی نداره

بابای این دوستم ماهی۲۰-۳۰میلیون خرجش میکنه همش بهش میگه به خودت برس،همیشه با خونواده های پولدار معاشرت میکنه که پسرای خوبی دارن،وقتایی که این خونواده ها رو دعوت میکنن خونشون به دوستم پول میده بره آرایشگاه تا جلوی پسراشون خوشگل باشه

واسه خواهر دوستمم همین کارا رو کرد با یه پسره تاجر ازدواج کرد هر چندماه میرن خارج

اینم بگم قیافشون معمولیه وضع مالی هر دومونم یکسانه

ولی بابای من اصلا اعتقادی به این چیزا نداره کلا دنبال یه دوماد سالمه که به اندازه بخور نمیر درآمد داشته باشه

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

هرکس ی فکری داره

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بابای منم همینهنه که نداشته باشیمداریم ولی از نظرش باید عین بی‌خانمان‌ها زندگی کنیم

اصلا هیچ سیاستی ندارن

بابای من معتقدع دختر هر چی ساده تر و صورتش نشسته تر باشه بیشتر واسش صف میکشن🤣

پدر من همیشه می گفت مرد باید اخلاق و ایمان داشته باشهشکر خدا من هم راضیمولی خودش وقتی دامادهای پول ...

واییی دقیقا عین بابای منه

همش میگه فلانی دومادش پولداره ولی واسه دختر خودش یه سالمه معمولی میخواد😐🤦🏻‍♀️