2777
2789
عهههه مگ میشه😮

هیچوقت نگو مگه میشه، چون میشه😂 یعنی من سرم اومده همیشه وقتی گفتم مگه میشه، کافیه یه بار ببخشید یبوست بشی و بعد زخم بشه، اگر فکر کنی خودش به صورت طبیعی خوب میشه و بیخیالش بشی، یه سال دیگه میبینی اینجوری میشه

Am my demon.. حسبـی الله، آره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا راهی که به نظر مفیده و امتحان شده:یکی اینکه دنبه رو به اندازه شیاف باریک ببرید،تو فریزر بذار و شب قبل خواب یه کم تودستت نگه دار که سرش نرم بشه بعد وارد مقعد کن

دومی:عسل و زردچوبه رو قاطی کن دو یا سه بار در روز با انگشت وارد مقعد کن

اگه براتون مفید بود،برای عاقبت بخیری من دعا کنید،که سخت محتاج دعام

دارویی مصرف می کنم که نمی شه جراحی کنم فعلا

نمی‌خوام نگرانت کنم اما یکی از دوستانم دو سه سال درگیر بود تا اینکه ی ماه پیش انقدر اوضاعش وخیم شد که دکتر گفت خطرناکه و باید اورژانسی عمل شی

گفتم اگه راهی داره تا وقتی هنوز به اون مرحله نرسیدی سر حوصله برو عمل کن 

اگر نه پماد مخصوص هست بزن مرتب انشالله بهتر شی

سلام من هم هموروئید داشتم هم شقاق

دکترم بهم شربت لاکسی ژل داد که بعد از ناهار و شام دو قاشق بخورم و پماد باریج که استفاده کنم.

شما تو این مدت روغن زیتون بخور، مثلا کاهو و خیار درست کن روش روغن زیتون بریز بخور، غذا عدسی یا لوبیا بخور.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بیشتر ببینید
من روزی ۸لیوان اب میخورم باز یبوست دارم

غذا نباید خشک باشه، کم تحرکی هم تاثیر داره، من هیچوقت کامل درست نشدم، چون چندین سال زخم می‌شده و من فکر میکردم طبیعیه دیگه خودش خوب میشه، ولی باید از اول پیگیری میکردم

Am my demon.. حسبـی الله، آره
با لیزر یا تیغ جراحی؟مال من که برنگشته حتی یبوست هم میشم زخم نمیشم دیگهتا دوماه بعد عمل خیلی سخته آر ...

تیغ جراحی بود خیلی وحشتناک بود اونموقع فقط یبوست شدیدبودنی میزدبیرون الان کلا بیرونه

ویران شده را حوصله ی منت معمارنباشد ویرانه ی مارابگذارید که ویرانه بماند

ببین به جای داروهای مختلف این کاری که میگم انجام بده ّ خوب میشی.....سعی کن کدو سبز خورشتی زیاد بخوری....مثلا می تونی یتیمچه کدو درست کنی بخوری که کدوش زیاد باشه....

سبزی خوددن هم بخور و آب فراوان ..با این روش یبوستت حل میشه و مشکلاتت کمتر.....راستی روغن کوهان شتر بخر و مقعد رو باهاش چرب کن ....

آب زیاد بنوش

تحرک داشته باش

فست فود و کلا سس مایونز و چرب رو حذف کن

سبزیجات و فیبر زیاد استفاده کن

تا یبوست نگیری

و پماد مصرف کن

اگر یبس شدی از آب گرم استفاده کن تا قسمت مقعد تحریک بشه و راحتتر دفع داشته باشی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...