2777
2789

من خودم مثلاً یکی می‌شناختم از آشنا ها بود باباش مهندس برق بود ۲۳ میلیون تومان حقوق می‌گرفت بهش ۱ میلیون تومان پول تو جیبی میداد 

البته پول کلاس و لباس و... با باباش بود 

اون پول برای تفریح و کافه و... می‌گرفت 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدود دوساله ک سرکار میرم هیچی نمیگیرم 

تازه ماشینمو هم گرفتن و اینجانب تاخرخره رفتم زیر بار قرض وقسط ووام 

ولی ارزشسو داشت

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید

والا نمیدونم

منک از وقتی یادم میاد پول تو جیبی کسی بم نمی‌داد 

البته اینم بی تاثیر نیس بابام خیلی پولدار نیس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

من از کارت بابام استفاده میکردم

براش پیام میرفت 

کم که می‌شد شارژش میکرد

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یکی میشناسم کارخونه داره بااشاره ۵۰ میل میگیره دوتا رفیق دیگه داشتم والا پول تو جیبی نمی‌گرفتند اونا باباشون س تا داشت زنگ میزد می‌زد واسش

👼 - مسیحی ارتدوکس 🤍 میبینی ک خنده تو فیس زرد ما نیست انگار که خوردیم به خشم تاریخ اگه آخر هر عشقی فقط اشک ما ریخت رسیدن چیه زوری سرپاییم آری خشم تاریخ از ان ماست زیرا که ما بی مهابا دریدیم و بی عشق خریدیم و بی میل خریدیم و این سیل ها حق ماست که برای بارانی شکر گذار نبودیم حتی به دریا حمله ور شدیم . .

بیشتر ببینید

اینکه چیزی نیست یکی میگفت من ۱۵ تومن در ماه خرجمه که با بابام هست 

حالا من 

من میدونی چقدر میگیرم پول تو جیبی ؟ چس تومن (۰تومن)

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

شوهر خواهر من بساز بفروشه 

به پسر بزرگش ۱۳سالشه ۵میده 

به کوچیکه ۸سالشه ۳

مدرسه تغذیه بخرن و اینا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂