2777
2789
عنوان

فاز بعضی کاربرا چیه

233 بازدید | 26 پست

ی نگاه ب تاپیکاشون میندازی بجز جنگ ودعوا بادهمسر هیچی نیس.یا ترجیحا با اکانتی میان ک هیچگونه تاپیکی نیس بعد ی دختر میاد از تحصیل وکارش میگ ک قصد ازدواج نداره بلند میشن براش فاز برمیدارن

فک میکنن اینجوری باکلاس ترن

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید

هنو ی تاپیکی بود دختره ۱۹ سالش بود ب دلایلی میخاست طلاق بگیره یکی ۱۰۰۰ تا پست گراشت که ن نگیررر شوهرتو ول نکن

همینا ک میگن طلاق بگیر منتظرن شوهرتو بدزدن😂😂😐

الان بی شوهریه

قحطی اومده

Ay'a ulaşmak için göklerin yüksekliklerinden korkmayın

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از ۹۳ اینجام

همون کاربری دیگمم هیچ تاپیک ندارع

اینم ندارع

برا کسیم گاردی نمیگیرم فقط دوست ندارم اینجا از کسی نظری بگیرم برا کارام چه ربطی داره به تاپیک نداشتن؟

همیشه هم تو این ده سال سعی کردم همه رو دلسوزانه راهنمایی کنم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چرا اکانت بدون تاپیک چه جشکلی داره مگه؟

خوبیش اینکه شناسایی نمی شی

زندگی شخصیت رو در اختیار مردم قرار نمی دی از طرفی اگر با کسی دعوات بشه شخصی ترین مشکلاتتو که توی بدترین حالت زندگیت داشتی رو نمی کوبه تو سرت😁بهترین کاره واقعا

بعد خب بالاخره تو هر چیزی بگی یه عده هستن که باهات مخالفن دیگه نه؟

من فقط تو این سایت بیشتر از هرچیزی گارد به شوهر و خانواده شوهرو نمیفهمم

اخه واقعا اینا چجوری زندگی مشترکشونو پیش میبرن؟؟

با کوچکترین موضوعای پیش پا افتاده کاربرا یه نظرااااایی میدن طرف فقط باید یا بره بمیره یا طلاق بگیره

خیلی جو سایت بده

خانوما خواهش میکنم برای موضوعات اساسی زندگی اینجا راهنمایی نگیرید