2777
2789

سلام دوستان 

من دیروز به یه شخص خاصی که در قید حیاته توهین کردم (با چندتا فحش راجبش حرف زدم) دیشب همچین خوابی دیدم میشه لطفا بگید تعبیرش چیه؟

این شخص به همراه عبدالباسط نشسته بود بالای قبر امام حسین و هر دو درحال خوندن قرآن بودن! من هم صدای قرآن خوندنشونو میشنیدم 

قبر هم ضریح نداشت یه اتاقی از حرم بود و قبر امام حسین اونجا بود، یه قبر سفیدرنگی که تو خواب من‌منسوب به امان حسین بود 

( تا حالا کربلا نرفتم)

تعبیری داره؟ 

آدم سرشناسیه؟ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی چقد دلت پاکه خواب امام حسین میبینی🥲

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..                                                                      هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست ولی افسوس که شهریه آن به گرانی یک عمر است.

بیشتر ببینید
فدا سرت بازم فحش بده

😂😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..                                                                      هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست ولی افسوس که شهریه آن به گرانی یک عمر است.

بیشتر ببینید

برو از حرفی که زدی ...توی خلوته خودت توبه کن و طلبه آمرزش کن ..

تعبیره خوابت تلنگری به خودت بوده ...اینکه بدونی تو توی اون خواب کی بودی و چه حسی به خودت داشتی خیلی مهمه.. اینکه توئم میتونی آدمه خوبی باشی اگر اونجا بودی یعنی اینکه توی این جمع هستی ولی داری یه خورده اشتباه میری باید حواست رو جمع کنی...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

۱. تأثیر وجدان و احساس گناه:

این خواب احتمالاً واکنشی از ضمیر ناخودآگاهت به احساس پشیمونی یا درگیری ذهنی‌ته. فحش دادن یا توهین، مخصوصاً به کسی که هنوز زنده‌ست، می‌تونه درونی‌ترین بخش رو دچار عذاب کنه و این خواب نماد این درگیری درونی‌ـه.

۲. مقام معنوی یا حقانیت اون فرد (در چشم تو یا اطرافیانت):

وقتی کسی رو در کنار عبدالباسط و در حرم امام حسین می‌بینی، نشونه‌ی نوعی احترام یا شأن دینی یا معنوی‌ـه، حتی اگه در بیداری چنین دیدگاهی نداشته باشی. شاید بخشی از وجودت باور داره اون شخص ارزش معنوی‌ای داره که با رفتارت در تضاد بوده.

1. قرآن و عبدالباسط:
    قرآن نشونه‌ی پاکی، توبه، بخشش و راه حق هست. ممکنه این خواب بهت داره می‌گه که با توبه یا اصلاح رابطه، می‌تونی از این درگیری ذهنی خلاص شی. عبدالباسط هم نماد صدای ملکوتی و آرامش معنویه.
  2. قبر امام حسین بدون ضریح:
    این بخش خیلی لطیفه. چون تو هرگز کربلا نرفتی و جزئیاتی رو تصور کردی که خاصه، احتمالاً روحت نیاز به پاکسازی، توبه، یا بازگشت به ارزش‌های اصلی‌ داره. نبودِ ضریح می‌تونه نشونه‌ی حالت درونی تو باشه که دنبال راهی برای نزدیکی به حقیقت یا آرامش معنوی می‌گرده.

جمع‌بندی:

این خواب احتمالاً یه تلنگر مهربونه از طرف روحت بهت بوده، که:

• اون توهین و ناراحتی رو اصلاح کنی (درونی یا بیرونی)
  • به دنبال آرامش و آشتی باشی
  • و شاید بیشتر به فضای معنوی و بخشش توجه کنی

اینو از چت جی پی تی پرسیدم

خانوم مهندس💍